Shaarky Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Vcera se mi zacal samovolne zapinat motorek na PZ okne (pouze pri zapnutem zapalovani). VAG hlasil chybu : 00912 - Window Regulator Switch: Front Left (E40) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent Nesetkal jste se s tim nekdo ? Podle VISu to muze byt zkrat na kostru, spinac u ridice atd. Spinac jsem videlal ze dveri, profoukl, dal zpet a od te doby to nedela. Nicmene pevne verim, ze se to drive ci pozdeji vrati zpet. Mam ten spinac rozdelat kompletne, da se tam vubec co opravit v amaterskych podminkach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 chyba by mala byt v ovladaci na soferovych dverach. Kukni konektory, kable a preskusaj aj funkcnost samotneho ovladaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akoon Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Zdravím Potřeboval bych poradit při řešení mého problému se samovolným otevírání zadního levého okna. Dnes sem jel z práce (v dešti) a z ničeho nic se mě otevřelo zadní okno, a ani nešlo zavřít pokaždé, když sem to vyzkoušel, popojelo par centimetru a zas sjelo o kousek dolů i stropní světlo občas rozsvítilo. Kontroloval sem konektor i kabely ve sloupku dveří a jsou v poho. Ještě další poznatek, když sem odpojil konektor nebo baterii tak to chvíli nedělalo a než sem vyjel s autem tak mi zasvítila baterie, jako dobíjení. Ještě bych dodal, okno se stahuje, i když odpojím oboje spínače. (u řidiče i vzadu).Děkuji za každou radu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akoon Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 (editace) Tak problém sem našel, byla zatopená jednotka ve dveřích, tet jen stačí sehnat novou s číslem 1U0 959 811 B poradí někdo kde? Děkuji Editováno: 8. Listopad 2013, autor: Akoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 napr. http://auto.bazar.sk/7283981-skoda-octavia-i-motorek-stahovani-oken-levy-zadni-1u0959811b http://www.mihocar.cz/skoda-octavia-i-motorek-stahovani-oken-levy-zadni-1u0959811b/d-87614/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akoon Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Niekedy pomôže keď to necháš dobre vysušiť, najlepšie položiť na niečo primerane teplé, a nechať to tam pár hodín, aby sa vlhkosť úplne odparila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mochov Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Ahoj ...Mám problém vypnul jsem auto a stahla se okno az na uřidiče a nejdou vytahnout jen poskakují nevíte čím to je!?Děkuji za odpověd a pomoc Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duda199710 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Zdar hoši mám O1 1.9tdi 66kw a stalo se mi že jsem normálně zamknul auto přes klíček šel do práce a když jsem končil tak sem měl otevřené všechny okna. Neměl taky někdo takový problém že zamknul auto a sjeli mu okna ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 A bylo auto po příchodu zamknuté? Tipoval bych to na špatný zámek dveří, který dal chybně odemykací impuls ( např. při návratu klíčku do vychozí polohy) proto okna sjela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duda199710 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Jo bylo zamknute právě jsem se divil a dělá mi to někdy i za jízdy že se auto pořád zamyka a odemyká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duda199710 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 před 9 minutami, Lancelot napsal: A bylo auto po příchodu zamknuté? Tipoval bych to na špatný zámek dveří, který dal chybně odemykací impuls ( např. při návratu klíčku do vychozí polohy) proto okna sjela. Jo bylo zamknute právě jsem se divil a dělá mi to někdy i za jízdy že se auto pořád zamyka a odemyká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Tak ještě zkontrolovat svorkovnici ve dveřích, případně panel ovládání oken a centrálu u řidiče, jestli tam není nějaký studeňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Tak mám tu stejnou chybu akorát auto celé odemknuté. Včera příjezd, auto jsem normálně zamknul přes DO, přitom jsem kontroloval zda jsou všechny zámky safe, blikala LED takže ano. Dnes přijdu k autu, auto odemčené a stažené okna. Naštěstí jsem si zatím nevšiml, že by něco z auta chybělo. Lze nějak dočasně vyřadit stahování oken ale né zámky a nebo to je spojené a vyřadit to celé a zamknout auto klíčem? A nevíte čím by to molo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelym Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Spoiler zdravim vsechny resim pro mne docela zahadny problem s octavii r.v 97 rano dojedu do prace odpoledne se vratim k autu a vsechny okna stazene dolu tak jsem premyslel co se mohlo stat a na nic jsem neprisel tak jedu dom zaparkuji auto zkontroluji dvakrat vsechno v pohode rano jdu k autu a zas vsechny okna dole tak nevim co se deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.