Fire Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ahoj, chci nechat vyměnit a seřídit lanovody na převodovce, model oktavia kombi 2001 TDI PD 74kw 6ti kvalt, je tento prodkukt určený pro moje vozítko ??? děkuji moc, a kolik ho tam přijde ? http://www.cc-autodily.cz/olej-prevodovy-1-0litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Ahoj, chci nechat vyměnit a seřídit lanovody na převodovce, model oktavia kombi 2001 TDI PD 74kw 6ti kvalt, je tento prodkukt určený pro moje vozítko ??? děkuji moc, a kolik ho tam přijde ? http://www.cc-autodily.cz/olej-prevodovy-1-0litr UP, aktuální, nemůžete někdo prosím zjisti ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 taky budu vyměňovat olej ve své převodovce - jde o 5 stupen na 1,6 74 kw. ChCi origo olej škoda, tak mě prosím řekněte, který : 1. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g060726a2-prevodovy-olej-sae75w-1l-fabia-fabia-2-roomster-octavia.html 2. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g052512a2-prevodovy-olej-1l-octavia-octavia-2.html Díky. Ať tam nenaliju nějakou blbost, tohle jsem ještě na autě neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Takže do 5 stupnove přijde ten prvni,dival jsem se na čislo a mam taky G 060 726 A2 a taky jsem měnil v 5pěti kvaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 doufám že vše funguje, právě jdu objednávat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Jo s origo olejem to funguje perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Jo s origo olejem to funguje perfektně A jaký to má API? 4+ nebo 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 A jaký to má API? 4+ nebo 4? 4 jinak odrovnáš převodovku,nejlépe origo.Ve škodovce ho koupíš za cca 260kč litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamet Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) Zdravím. Jak tady na to koukám... Mám 1,9TDI 81KW rv.1998 a najeto 230 000km. Nečipovanou ! Pokud nemám jistotu, že olej v převodovce někdo řešil, doporučujete udělat raději výměnu? PS: Raději prosím i info, jaký olej zakoupit. Díky předem za ochotu EDIT: Téma jsem četl už vím Editováno: 27. Září 2010, autor: Kamet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trava Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Zdravim skodovkare.mam dotaz mam octavku 1,9tdi 66kw ciplou najeto 155tis.km a pripadame ze je prevodovka hodne hlucna,muze to byt ze je uz spatny olej???olej zatim asi puvodni,zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Taky ho tam může být málo.Vyměň ho,určitě se to trochu utiší.Kup origo ve škodovce stojí 280kč litr.Je to speciál do 5kvaltu,jak dáš něco jiného odrovnáš synchrony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trava Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 [jo a jeste se me ted zda ze za jizdy me nak vibruje plynovy pedal plus sajtra,muze to byt tou prevodovkou??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smydys843 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 (editace) Zdravím chtěl jsem se zeptat jaký dát olej do Octavie I combi rok v.99 motor TDI 96KW(chipnutych 81KW),převodovka je trochu hlučnejší tak ho raději vyměním.Dík za radu. Chci se jeste zeptat kde zjistím jaký olej tam mám dát,chci koupit origo skoda mam 5-ti kvalt.Můžu tam dát tento: G06 072 6A2 Editováno: 7. Únor 2011, autor: smydys843 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 smydys843 co to mas za motor v octavii taky nepoznam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) A je jedno, co ma auto za motor? Nebo patri do TDI jiny prevodovy olej, nez treba do 1.6tky? Dneska mi chlapik ve Skodovce rekl, ze se do tech prevodovek dava asi 4-5 ruznych oleju. Nejspis bych tam nalil ten doporuceny original. - http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g060726a2-prevodovy-olej-sae75w-1l-fabia-fabia-2-roomster-octavia.html Editováno: 25. Únor 2011, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Tak se přidám,budu taky měnit olej a na octavii 1,6 75kw,02,AVU mě ve škodovce dali origo olej G 060 726 A2 litr za 220kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahoj, cetl jsem vsechny mozne prizpevky ohledne oleje do prevodovky. Je jasne ze original olej je original. Ale jde me o to, ze mam ted za levnejsi cenu tento olej: http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/eshop/3-1-Mobil/91-2-Prevodove-oleje/5/977-Mobil-Mobilube-GX-80W-90-1l A otazka zni, jestli tento olej muzu pouzit ? Podle vseho se jedna o kvalitni olej a splnuje GL 4, tak by to snad mohlo byt dobre. Ale radeji se zeptam na nazor. Motor 1,9 TDI, 5 kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) GRYM:Ten olej nesplnuje zakladnu a najdolezitejsiu normu VW 501.50 Takze je nevhodny do prevodovky. Editováno: 22. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Sakris, ja jsem to jako tusil ze to nebude idealni, ale kdyz to ma tu GL 4, tak jsem si myslel ze to bude dobry. Mam od kamose 1litr za litr za 75kc, takze jsem si rikal ze bych tim padem usetril. No tak asik poridim radeji ten original, co tady kazdy doporucoval Nerad bych prevodovce ublizil, kdyz jsem ji vlastne chtel ve skutecnosti pomoct. Jeste jsem koumal koupit treba ten Mogul 75W-90 Syntrans, jak v drivejsich prizpevcich kdosi psal ze ho bez problemu pouzil. A nejake to vyjadreni z Parama jak bylo uvedene, ze ho primo doporucuji. Trosku nad tim vaham co do autka nalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Nalil jsem Castrol TAF-X Api gl 4. Za studena šlo spatně řadit.Po 20 000tis jsem olej vypustil,dal tam origo VW a najednou bylo po problémech.Takže TAF-X za 600kč litr šel do olejových kamen a origo tam zas 100tácků vydržíí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 GRYM: Olej do tvojej prevodovky pozri link. Ale mozes pouzit aj BP - ENERGEAR SGX 75W-90 LINK: http://www.oleje-pema.cz/oleje-prevodove/automobily-osobni/75w-90/castrol-75w-90-taf-x-synteticky-0-5l-ca-75w-90-taf-x-0-5_33526.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Diky za odpovedi. Ja to vidim asik na tento olej, jak radili uz o par radku nahore G 060 726 A2. Original je asi vazne original, coz me ale porad nejde do hlavy, kde je problem, ze kdyz olej splnuje vsechny specifikace dane vyrobcem, ale presto to porad neni ono To ze ten Castrol ma problem pri razeni kdyz je studeny je opravdu divne, kdyz ma vsechny specifikace co predepisuje vyrobce. je celkem zajiamve ze tys ho bral za 600kc litr, a tady na tom linku od PROCHY 603 je kolem 200kc. Tom 84 : Nenechal jsis to treba menit v servisu a tam ti napocitali veci palbu a treba ti tam mohli dat i jiny olej nez je ten Castrol TAF-X Api gl 4 , a pak to delalo problemy. Nebo jsis ten olej menil sam ? Asi jsou to nejake cary mary s tema olejema. Kazdopadne diky za zachranu synchronu, ktere bych asi diky tomu Mobilu poslal k sipku. Vidim to tak, ze se poptam v blizke Skodovce, za kolik tam maji tento olej G 060 726 A2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Nikdy som nemal problem s olejom CastrolTAF-X a ani BP ENERGEAR SGX. Splnaju normu VW 501.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Kupoval jsem ho tady:http://www.olejspol.cz/zbozi/castrol-taf-x-1-litr Olej jsem si měnil sám,takže zádná záměna.Ta cena 200 kč je podle mě blbost.Na netu jsem nenašel levnější jak 450kč,však se koukni sám.Prochy píše,že problém neměl.Já píšu,že jo.Výměnu mi doporučil můj kamarád co mě servisuje auto(diagnostika)Dělá v autorizáku VW.On si taky nalil to svého passátka TAF-X s tím,že bude lepší jako origo a po roce ůplně KO převodovka,prej 90% byl na vině olej.Kdyby to nebylo olejem,tak proč po nalití origo náplně bylo okamžitě po problémech???To je otázka??Je pravda,že to taky nechápu,když spňuje normu,ale realita je jasná. Já kupoval origo olej do převodovky EGR od SEBA za 195kč litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Kupoval jsem ted olej G 060 726 A2. ve škodovce a cenovka 550kč litr,no nekup to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.