kyzinka Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Ahoj,mohl by mi prosim nekdo poradit,jestli mohu dat orig.autoradio Symphony ze Superbky do Fabky 1.Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 mozes tam dat vsetko, ale nebude ti sediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyzinka Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 mozes tam dat vsetko, ale nebude ti sediet. myslela jsem,ze jsou rozmery stejne,jak autoradio do fabie.ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Ale jde tam krásně. Musíš jen přikoupit od škodovky lištu nad rádio. Já mám v autě symphony z OI (totožné jako superb) a nějak blbě to nevypadá. PS: tady máš obrázek, jak to vypadá. Tak to mám taky Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) no ine symphony ako fabiove ma rovny predok. fabiovy symphny sedi, octaviove a superbove tam das ale je rovne a vidno zetam nesedi. Editováno: 8. Červen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.