Publikováno Duben 6, 200619 r Dobry vecer. Je tu niekto co montoval dodatocne do Fabii univers. central? Potreboval by som poradit, kde umiestnit do prednych dveri na ten plech servmotor a ako prisposobit tiahlo a kde ho napojit?Popripade ak by niekto mal foto z montaze a uchytenia servomotora Co sa tyka zadnych dveri to mam poriesene, s tym nie je problem. Vdaka za informaciu Jaro supsak@zoznam.sk
Duben 7, 200619 r Pozri sa tu: http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mhk51302.pdf Univerzal sa da namontovat, ale je to pakaren, kvôli tiahlam predných dveri. Keď nemáš skúsenosti, radšej kúp sadu pre Fabiu, je o pár kačiek drahšia, ale ušetrí Ti veľa času a hlavne nervov. Predne tiahla totižto treba napasovať pomerne presne do úzkeho priestoru medzi tapecom a plechom výbavy dverí a funkciu overíš až po namontovaní tapecu, takže pri nepresnostiach Ťa čaká demontáž a montáž stále dokola
Duben 7, 200619 r Autor Ahoj. Dik za informaciu, je to tak ako hovoris, chce to trpezlivost to namontovat a vycentrovat .Ja som to riesil montazou s vnutornej strany plechu spustaca okien, len problem pri tych novych verziach je v tom ze ten cely plech nie je prisrubovany ale prinitovany a vsetky tie nity dookola treba odvrtavat. Jaro
Duben 8, 200619 r Ide to uplne v pohode namontovat z vonu. Uplna pohoda....Montaz na hodinku az hodku a pol aj zo zapojenim a doladenim.
Duben 8, 200619 r Nehovorím, že to nejde v pohode, sam ich občas montujem, ale ak nevieš kadial ťahať tiahlo a ako ho upevniť je to pakáreň.
Duben 9, 200619 r Univerzal stoji cca 1200Sk. Original bezne kupis v obchode za 1500Sk alebo pod rukou.
Duben 9, 200619 r Autor Orginal je podla mna cely komplet motor zabudovany v zamku , a to asi nestoji 1500? Ostatne je vsetko univerzal, akurat ze su prisposobene tahla na jednotlive typy vozidiel. Jaro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.