Sejis Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jééé trpaslík,to zas budou kecy za tapetování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jééé trpaslík,to zas budou kecy za tapetování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 hmm tady je zase plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 hmmm, vsimam, ze i dvere sly tezko otevrit, jak jsou uz zarezle tim jak sem nikdo nechodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 hmmm, vsimam, ze i dvere sly tezko otevrit, jak jsou uz zarezle tim jak sem nikdo nechodi jj nikomu se sem moc nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 hmm tady je zase plno Zdar jak sviňa Jene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 hmm tady je zase plno Zdar jak sviňa Jene salam alejkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Hele Pražáci,dnes jsem byl u vás a kur-oval jsem až hrůza.U Míráku na Anglické v poledne 5,venku u aut mi pal.pc ukazoval 32.ještě že je klima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Hele Pražáci,dnes jsem byl u vás a kur-oval jsem až hrůza.U Míráku na Anglické v poledne 5,venku u aut mi pal.pc ukazoval 32.ještě že je klima njn to víš my musíme mít vždy něco extra..no já taky dnes hodně jezdil a nejvyšší jsem si všiml asi 27,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Hele Pražáci,dnes jsem byl u vás a kur-oval jsem až hrůza.U Míráku na Anglické v poledne 5,venku u aut mi pal.pc ukazoval 32.ještě že je klima heh : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jj nikomu se sem moc nechce no jo, nemate tu zadne atraktivni "zbozi" tak se nesmite divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ja dneska s teplotou v pohode - pouzila jsem jine spoje nezli auti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Zdravim. Ale před čtvrtou někdo na P-1 zhasul a vypadalo to že se budou čerti ženit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobré ráno .... dnes má svátek Kryssar tak Járo vše nej jinak pro mě dnes není moc dobré bo po včerejšku lítání po nemocnici s Lu mi volala v 01:30 a říkala, že jede do nemocnice že prej z ní teče krev ...jela s ní moje mamka, )protože jsem měl noční), pak mi za hodinu volala, že k porodu to není, ale že si jí tam musí nechat nejsem moc vyspalej a moc si přeju ať je všechno v pořádku Táke přeji dobré ráno, i pro mě moc dobrý den nečeká - dnes a zítra mám praktickou maturitní zkoušku, ježiš jak já su nervozní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Dobré ránko všem Honzíku - to bude v poho neboj vše se podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 breee ranko Ivance preji vse nej nej nej k narozeninam - gripen by mel promaznout sroubky, kdyz je o ten rok zas starsi a hensliku, ty bud v klidu a Lu taky - vse bude v pohode, uvidis jen at Lu uz radeji moc nic nedela a lezi - je to vopruz, ale da se to vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Nazdaaaar a dobre rano vsem, Jarouskum vse nej k svatku a Honzikovi drzim palecky at to dobre dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 zdravím Lubana a Kačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 a tak to ja zdravim Lubana a Sejise ahojky panove jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 a tak to ja zdravim Lubana a Sejise ahojky panove jak se mame?? jako každý den po ránu a ještě se pokazilo počasí a na prodloužený víkend prý žádný tuzex a co ty uličnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jako každý den po ránu a ještě se pokazilo počasí a na prodloužený víkend prý žádný tuzex a co ty uličnice pocaso tady na vrchu je celkem v pohode zatiiim ja - no vse v pohode Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 ahoj Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky