Fugenbunt Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Zdrafim Wow, Octavky, vemem je do klubu? Od července se totiž v Česku zpřísňují tresty za porušování silničních pravidel a policie se na to výrazně připravuje. "Nakoupíme čtyřicet rychlých motorek, 82 octavií v civilním provedení a minimálně stovku přenosných radarů na měření rychlosti," vypočítává šéf republikové dopravní policie Zdeněk Bambas. "Naposledy jsme takto masivně nakupovali nové vybavení před čtrnácti roky." A v těch oktách si budeme vozit svoje zadky na dovolený a na chatičky... Nebo na sluzebnu Na kafe na oběd na dortík.... A hlavně tam budou spinkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Cau vsem. Koukam ze je tu i nejpovolanejsi,takze otazkan a tebe Vitto. Je nejaky prednastaveny heslo na ty novy stranky,nebo se budu muset regnout znova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 bré odpúoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 zdar chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 zdar chlapci čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 zdar chlapci čus zdar jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Cau vsem. Koukam ze je tu i nejpovolanejsi,takze otazkan a tebe Vitto. Je nejaky prednastaveny heslo na ty novy stranky,nebo se budu muset regnout znova? Ti to přišlo minulý týden na mailík ne mě to teda došlo nejdříve sem čuměl jako puk a když jsem se ptal v Mimoni tak mi nikdo nebyl schopen říci jestli mu ten mail přišel taky...včera, když jsem tu zhlídl debatu o nových stránkách jsem to zkusil a bylo to ono . @all jinak Vás všechny zdravím a odcházím za chvíli domů čusík zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 zdar tatko henslíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 aha,tak nic,tak zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Zdrafim Wow, Octavky, vemem je do klubu? Od července se totiž v Česku zpřísňují tresty za porušování silničních pravidel a policie se na to výrazně připravuje. "Nakoupíme čtyřicet rychlých motorek, 82 octavií v civilním provedení a minimálně stovku přenosných radarů na měření rychlosti," vypočítává šéf republikové dopravní policie Zdeněk Bambas. "Naposledy jsme takto masivně nakupovali nové vybavení před čtrnácti roky." Na to prachy sou, buzerovat slusny lidi, a ty prasata si je stejne vetsinou podplatej, meli by se starat radsi o pretizene kamiony, ze kurvej silnice jeden kamion je prej jako 16 000 aut!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Tak sem si dneska udal radost ... dostat je tam byla fuska, ale stalo to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Zdar jak sviňa vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Fujtajbl ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Fujtajbl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Fujtajbl Cosby můžu mít dotaz? Co tak stojí Komfortka 03 bez alarmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí Tak to nemam tucha, já mám s alarmem a potřeboval bych dle MartinaRS bez Alarmu abbych si tam mohl dat jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 bré ránko všem,kdož jsem vejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 bré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bré rámko panáčci. už zítra letím do té matičky, jen nevím jak tam trefím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bré rámko panáčci. už zítra letím do té matičky, jen nevím jak tam trefím zavolej mi ,já tě navedu ty bodlo čááágo Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 To je dneska zase krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bré ránko všem bando ospalá : zííív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bré ránko všem bando ospalá : zííív ospalá ty sem ke mě vidíš ... čáágo dˇablajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky