cosby Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí Tak to nemam tucha, já mám s alarmem a potřeboval bych dle MartinaRS bez Alarmu abbych si tam mohl dat jinej. Jaký máš rok výroby??Klidně ti ji vyměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 2 Sijis: jaký bodlo já jen nevím kde to je přesně a GPS nemám. Budu mít jen vytisklou mapku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 2 Sijis: jaký bodlo já jen nevím kde to je přesně a GPS nemám. Budu mít jen vytisklou mapku. tak si dáme někde sraz teda podle toho kdy jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Já jedu už zítra večír, ale nebůj já snad nějak trefím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Já jedu už zítra večír, ale nebůj já snad nějak trefím. tak si trhni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre rano panove zdrávstvuj moloděc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre rano panove zdrávstvuj moloděc no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre rano panove zdrávstvuj moloděc no nazdar Nááá ser vus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bre ranko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bre ranko. zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Nááá ser vus. zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Kupovali ste nekdo RS interier? Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bre ranko. Bé bré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Kupovali ste nekdo RS interier?Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena? úměrná cena.pokud je to komplet,tak za to se prodává RS ,nebo LK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Kupovali ste nekdo RS interier?Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena? úměrná cena.pokud je to komplet,tak za to se prodává RS ,nebo LK Jo je i s kozenou leketkou, a sedacky sou s bagy a vyhrevy, ale to mela asi kazda ORS, no jsem fakt nacatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Kupovali ste nekdo RS interier?Mam ted moznost mit RS interier i se stropem, tapecama, krytem radicky a rucky atd. r.v.03 za 17tis. prej v dobrem stavu, je to slusna cena? úměrná cena.pokud je to komplet,tak za to se prodává RS ,nebo LK Jo je i s kozenou leketkou, a sedacky sou s bagy a vyhrevy, ale to mela asi kazda ORS, no jsem fakt nacatej tak neváhej a ber já zhruba dával tolik za LK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre ranko vsem áááá kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dobre ranko vsem Taky dobre , dneska je u nas docela chladno 4stupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ahoj sejdo a Jiriku tady je tedy poradne teplo, na teplomer jak me pere slunicko tak je 32 °C no to zas bude den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ahoj sejdo a Jiriku tady je tedy poradne teplo, na teplomer jak me pere slunicko tak je 32 °C no to zas bude den... No na 32°C si doufam jeste pockame, vedra nemusim, pokud by se dalo pri 25°C koupat a opalovat byla by to pro me idealni teplota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 799B??Tak 800-1000.chceš ji?jedna se mi válí Tak to nemam tucha, já mám s alarmem a potřeboval bych dle MartinaRS bez Alarmu abbych si tam mohl dat jinej. Jaký máš rok výroby??Klidně ti ji vyměním. 10/2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jinak zdravim všecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 ospalá ty sem ke mě vidíš ... čáágo dˇablajs To víš Jiříku sem informován a navíc u nás byl zk*rvenej Majales, takže rachot až do pul jedný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky