Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jak dlouhej staci signalovej kabl v ochcafce od radia dozadu do kufru aby to bylo i s rezervou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jak dlouhej staci signalovej kabl v ochcafce od radia dozadu do kufru aby to bylo i s rezervou ? 5m ... ale radši 6m a pohoda...dostaneš ho v kufru pak kdekoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravim mládežníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravim mládežníci. Nazdarek starousi, uz mas nalepku, coz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravim mládežníci. Nazdarek starousi, uz mas nalepku, coz Aspon nekdo, ja zatim marne cekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravim mládežníci. Nazdarek starousi, uz mas nalepku, coz Aspon nekdo, ja zatim marne cekam No já jí mám z Chaber od El presidenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Aspon nekdo, ja zatim marne cekam No vidíš a chtělo to jen si udělat časík na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Aspon nekdo, ja zatim marne cekam No vidíš a chtělo to jen si udělat časík na sraz Tak tak kdo byl dostal nálepku na ksicht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak tak kdo byl dostal nálepku na ksicht. A kdo chtěl moh dostat i přes ksicht : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jak dlouhej staci signalovej kabl v ochcafce od radia dozadu do kufru aby to bylo i s rezervou ? 5m ... ale radši 6m a pohoda...dostaneš ho v kufru pak kdekoli A co šťáva od baterky dozadu k zesíku? /Jak dlouhá?/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 A co šťáva od baterky dozadu k zesíku? /Jak dlouhá?/ tuším 6m zase zaleži na ktere straně zesik tak si kdyžtak připočitat 0,5m navic podle umistěni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak tak kdo byl dostal nálepku na ksicht. A kdo chtěl moh dostat i přes ksicht : Tak tak nebo vidlema. No vidíš konečně tě tvůj avatar charakterizuje zcela přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravím všechny. Koupil jsem si žárovky Philips v obchodáku za 900kč z vižší učiností a po pul roce jedna praskla svítím furt naštěstí jsem si schoval učet a dneska jsem je bezproblémů reklamoval a mám nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravím všechny. Koupil jsem si žárovky Philips v obchodáku za 900kč z vižší učiností a po pul roce jedna praskla svítím furt naštěstí jsem si schoval učet a dneska jsem je bezproblémů reklamoval a mám nové Obě nebo jen jednu: To asi bude sada co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj kluci Nazdárek Neo, tak co novýho v Matrixu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj, tak se chystám natočit další pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj, tak se chystám natočit další pokračování Ale doufám že vyhrajou Agenti jinak je to vo ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Určitě ne, já bych nerad umřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 dobré odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 - Se nějak pořeší, mohl by si jim dělat šéfa. - Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravim Jiříku, ty seš dnes inkognito? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 zdááár chlapcí byl jsem v Liberci s mimísem ...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdar Jiříku jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky