Fugenbunt Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Buenos nečas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 néééé zdarééééc ve spolec v hospě more lentilky Zdar Jene jak se vede ? zdarec Ráďo jj jde to mám už 4 noční a vypadám jako chodící mrtvola...každopádně dnes jsem se pěkně nasmál kupoval jsem barvy v Hornabchu a jdu si takhle k autu a vídím koktu kombi II městská police a na nádrži měli napsáno nafta jsem se tam začal válet po zemi jak jsou benga dementní a musej to mít napsaný co tam mají lejt sem si to musel vyblejsknout aspon mobilem až to stáhnu do ntb tak to sem hodím, aby jste mi věřili. zdares Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 zdares Fugu Nazdar Hansi, Copak skončila Ordinace v růžové zahradě žes dorazil? Jinak si myslim že to je i uvnitř víčka ale asi moc malejma pismenkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nene koukám na RP , ale hlavně jsme musel jít pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 zdarec Ráďo jj jde to mám už 4 noční a vypadám jako chodící mrtvola...každopádně dnes jsem se pěkně nasmál kupoval jsem barvy v Hornabchu a jdu si takhle k autu a vídím koktu kombi II městská police a na nádrži měli napsáno nafta jsem se tam začal válet po zemi jak jsou benga dementní a musej to mít napsaný co tam mají lejt sem si to musel vyblejsknout aspon mobilem až to stáhnu do ntb tak to sem hodím, aby jste mi věřili. Tak to je mazeeec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 bré pochcané ráno ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 DOBRÉ RÁNO FŠEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 DOBRÉ RÁNO FŠEM Ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! nazsdar staříku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! nazsdar staříku : Taky zdravim taky zdravim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Taky zdravim taky zdravim :-) Jak sevede po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdravím všechny, áá koukám dnes vyhrál Jiřík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdravím všechny, áá koukám dnes vyhrál Jiřík. zdáár Jiřiku jo opět 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 tak jiri vse nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 tak jiri vse nej jasněéééé taky vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jasněéééé taky vše nej jak se vedeee pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Pěkný to mi taky přišlo, ješte je dobrá Guinessova kniha retardů a Syn lovce nedvědů. Nj rání ptáče dál doskáče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 jasněéééé taky vše nej jak se vedeee pane ááále tak nějak unaven ze všeho jel bych do pryč,třeba Seychelly na měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ááále tak nějak unaven ze všeho jel bych do pryč,třeba Seychelly na měsíc tak az pojedes tak rekni budu ti delat jedno zavazadlo taky jsem nejakej unavenej ale uz delsi dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky