baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé ahoj jene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 čááágo Rádo ta lat spolehlivě narovná i hrbytýho jak se máme,po weékendu já ho měl půl pracovní,ale jinak sůůůper,bazén naplněn,no parááááda,záda pálí No víkend byl vcelku příjemný, tak nějak jako u Tebe až na ten bazén, ten sem ještě nepořídil,ale to přijde, napřed musím udělat terenní upravy aby ho bylo kam dát Já mám pro změnu lehce přismahlý ramena a krk.Jediný štěstí že sem si včera nedal ty třešně co donesla sousedka, to by nedopadlo dobře : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé Dobré ránko i Tobě Jeníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ááá pán semotán se mnou za to záchodový prkýnko nemluví jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé achoj kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ááá pán semotán se mnou za to záchodový prkýnko nemluví jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé achoj kamaráde no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 čááágo Rádo ta lat spolehlivě narovná i hrbytýho jak se máme,po weékendu já ho měl půl pracovní,ale jinak sůůůper,bazén naplněn,no parááááda,záda pálí No víkend byl vcelku příjemný, tak nějak jako u Tebe až na ten bazén, ten sem ještě nepořídil,ale to přijde, napřed musím udělat terenní upravy aby ho bylo kam dát Já mám pro změnu lehce přismahlý ramena a krk.Jediný štěstí že sem si včera nedal ty třešně co donesla sousedka, to by nedopadlo dobře : jojo záda klasika na třešně bacha,zalité vodou,to je věc,to zrychluje krok a co návštěva dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé achoj kamaráde no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci co blbneš,proč bych se nebavil no bazén,co ti budu vyprávět,vždyt jsi to zažil včera jsem se vyblbnul áááž ááž .................přijed nou problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé achoj kamaráde no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci co blbneš,proč bych se nebavil no bazén,co ti budu vyprávět,vždyt jsi to zažil včera jsem se vyblbnul áááž ááž .................přijed nou problém no pokud by to vyšlo tak bych se třeba stavil s malým a Luckou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé achoj kamaráde no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci co blbneš,proč bych se nebavil no bazén,co ti budu vyprávět,vždyt jsi to zažil včera jsem se vyblbnul áááž ááž .................přijed nou problém no pokud by to vyšlo tak bych se třeba stavil s malým a Luckou no jasně sůůůper,jenom zavolej kdy a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek všem bud zdráv kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ahoj čau chlape.jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek všem zdarec Petromile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ahoj čau chlape.jak je ahoj...no je celkem fajn ale zada silene bolej jak ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek všem zdarec Petromile zdar honzo tak jak malej?vše v pohodě?a mamina doufám taky?pozdravuj je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl bud rád,nic příjemného........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 bud rád,nic příjemného........ tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 sejdo máš sz.dík fakt síla ja nic necetl to nebylo pro tebe,ale brzy budeš vidět o čem to bylo.takhle zvědavýho trpaslíka jsem ještě neviděl videt?? tak to jsem zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky