Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

čááágo Rádo :D ta lat spolehlivě narovná i hrbytýho :smich::smich:

jak se máme,po weékendu :D já ho měl půl pracovní,ale jinak sůůůper,bazén naplněn,no parááááda,záda pálí B)B)

No víkend byl vcelku příjemný, tak nějak jako u Tebe až na ten bazén, ten sem ještě nepořídil,ale to přijde, napřed musím udělat terenní upravy aby ho bylo kam dát ;) Já mám pro změnu lehce přismahlý ramena a krk.Jediný štěstí že sem si včera nedal ty třešně co donesla sousedka, to by nedopadlo dobře ::'

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čááágo Rádo :D  ta lat spolehlivě narovná i hrbytýho  :smich:  :smich:

jak se máme,po weékendu :D já ho měl půl pracovní,ale jinak sůůůper,bazén naplněn,no parááááda,záda pálí  B)  B)

No víkend byl vcelku příjemný, tak nějak jako u Tebe až na ten bazén, ten sem ještě nepořídil,ale to přijde, napřed musím udělat terenní upravy aby ho bylo kam dát ;) Já mám pro změnu lehce přismahlý ramena a krk.Jediný štěstí že sem si včera nedal ty třešně co donesla sousedka, to by nedopadlo dobře ::'

jojo záda klasika :(:D na třešně bacha,zalité vodou,to je věc,to zrychluje krok :p:smich:

a co návštěva dobrý ;):D:D

Odkaz ke komentáři

dobré ránko pšátelé

achoj kamaráde :D-_-

no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci :(

co blbneš,proč bych se nebavil :D:D:D

no bazén,co ti budu vyprávět,vždyt jsi to zažil :p:p včera jsem se vyblbnul áááž ááž :p:p:D .................přijed nou problém :D

Odkaz ke komentáři

dobré ránko pšátelé

no už jsme myslel, že se se mnou nebavíš ty voe musíte mít ted na chatě pohodičku vid s bazenkem hned bych přijel kdybych nebyl v práci :(

no bazén,co ti budu vyprávět,vždyt jsi to zažil :p:p včera jsem se vyblbnul áááž ááž :p:p:D .................přijed nou problém :D

no pokud by to vyšlo tak bych se třeba stavil s malým a Luckou

Odkaz ke komentáři

dobré ránko pšátelé

no pokud by to vyšlo tak bych se třeba stavil s malým a Luckou

no jasně sůůůper,jenom zavolej kdy a -_-:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...