Milhausek Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 to jo... ale připojíš se vždy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Firmware je od toho aby se upravoval...přepnout jen gateway(přehrát tuto část ve firmware navigace) z face O2(S2) pro starou O2 s Maxi-Dotem dřív otázka 40 minut dneska 4 minuty. Ať žije pokrok. Tím chci říct, že upravit jde leccos... Editováno: 1. Květen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 že by pán použil CRCač a nápad z josiho fixu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Mám GSM II s držiakom, ktorý už nepoužívam, pretože som zmenil telefón. Nemáte niekto popis kontaktov na držiaku? Potreboval by som to kôli napájaniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaW Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Bude GSM III fungovat s N97? Je potřeba nějaká aplikace? Když GSM III funguje jako samostatný telefon a využívá jen vzdáleně SIM,kam se ukládají SMS? (v tel.mám nastaveno na kartu) Ahoj, pokud mi napises seznam konkretnich otazek, tak ti odpovim na cokoliv, co se tyka GSM II a GSM III. Myslim, ze bych toho mohl vedet celkem hodne, kdyz jsem ty jednotky sam tri roky ve Skodovce vyvijel Ale radeji opakuju, seznam otazek, ne slohy GSM II i GSM III maji sve pro a proti, je skoda, ze SKODA-MARKETING nedela vice pro to, aby zakaznik si mohl urcit, co je pro nej prioritou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 fungovat s N97 bude, SMS se ukládají do GSM III jednotky.. pokud chceš můžeš je potom zkopírovat do telefonu na kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Zdravím, jaký je pro mě praktický rozdíl mezi HF2 a HF3, poud vlastním HTC Touch Pro2 a mám jej přidělaný na držáku vedle autorádia? Má někdo zkušenost, jestli je lepší ovládat telefon dotykovou obrazovkou nebo přes menu HF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Jde rozchodit 1Z0035729E v nefl octě s audienci a mf volantem? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Zdravím, jaký je pro mě praktický rozdíl mezi HF2 a HF3, poud vlastním HTC Touch Pro2 a mám jej přidělaný na držáku vedle autorádia? Má někdo zkušenost, jestli je lepší ovládat telefon dotykovou obrazovkou nebo přes menu HF? Nejsem si jist, co myslis pod pojmy HF2 a HF3 ? Nemyslis nahodou GSMII A GSMIII ? Pokud ano, tak GSMII je bezna HF sada, GSMIII je samostatny autotelefon (s vyrazne komfortnejsimi funkcemi a sprazenim s Columbusem), kteremu staci SIMka v mobilu (nepotrebuje svou vlastni), se kterym je sparovan pomoci rSAP profilu (nema ho kazdy telefon, Nokie ho obvykle maji)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Jde rozchodit 1Z0035729E v nefl octě s audienci a mf volantem? Dík ne, pouze 729,729B nebo předchozí 5P0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ach jo :-(. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Zdravím místní odborníky. Rád bych znal názor, jakou sadu HF pořídit do mé OCII. Jsem první majitel OCII, vyrobené v dubnu 2005. Auto má z výroby HF sadu z držákem, MF volant, MAXI-DOT a parkováky vzadu i vpředu. Před nedávnem jsem nahradil původní rádio Stream navigací Columbus. Montáž proběhla v autorizovaném servisu Škoda. Na mé přání rozchodili zobrazování na Maxi-Dot a zobrazování parkováků (samo, že museli vyměnit Gateway, střešní anténu a jednotku parkováků). Teď řeším problém, jakou jednotku pro HF nechat namontovat, jestli tu pro GSM II, nebo pro GSM III. Raději bych tu pro GSM III, ale mám obavy, aby vše chodilo tak jak má. Takže- bude s touto jednotkou chdit zobrazování na MAXI-DOT a dotyková obrazovka na navi. Plánuji koupi nového telefonu, koukal jsem jaké telefony by chdily s touto jednotkou, v tom není problém. Takže uvítám vaše názory, co je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 s GSMIII ti bude fungovat maxidot i Columbus, ale nebudou fungovat tlačítka na přijmutí a odmítnutí hovoru na MF volantu, hlasové ovládání z MF volantu půjde.. předpokládám že máš předFL volant, budeš muset natáhnout anténní kabel od jednotky ke střešní anténě. pro GSMII potřebuješ jednotku 729B, ta se velice těžko shání.. tam půjde vše.. anténní kabel tahat nemusíš, u GSMII využívá telefon své antény... GSMIII potřebuje svou... po montáži nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zdravím, chtěl bych se jen zeptat na adaptér k mobilnímu telefonu Apple iPhone (označení na škodováckém webu je: ATC600035), mělo by to snad bez problému sedět na ten origo držák v OII. Dá se někde sehnat za rozumnější peníz? Nebo pokud víte o něčem podobném, tak budu jedině rád za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 můžete mi někdo vyfotit GSMII jednotku s držákem u FL? je stejný držák jako u předFL? na co slouží díl 1K0919747? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 to Milhausek To, že mi nepůjde ovládání na MF volantu je pro mne asi rozhodující. Ještě k těm anténám, na vlastní oči jsem viděl anténu, co mám teď namontovanou na svém autě. Vedou z ní tři kabely, jeden na rádio, druhý na telefon a třetí na navigaci. Ovšem nevím kam vedou dál, respektive, kam je napojen ten kabel na telefon, myslel jsem, že vede do jednotky HF co je pod sedačkou spolujezdce. Přesto, ovládání telefonu bez MF volantu si nedovedu představit, takže asi pudu to té GSM II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 origo u gsmII co máš ted vede anténa do držáku na palubovce, ty ji potřebuješ k jednotce gsmIII pokud ji budeš instalovat... jinak můžeš telefon ovládat přes columbus... je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 v autě mam pripravu pro telefon a chtel jsem se zeptat jestli tam pujde nejak nainstalovat sony ericsson S500i diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 jak to myslíš? jakou přípravu? to chceš přes bluetooth? nebo do držáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 drzak na telefon ale kdyz mluvis o tom bluetoth tak pod sedackou jsme nasel krabicku se znakem bluetoth ale telefon me nic nenajde tak jak nato ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 aktivovat bluetooth přes vag.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 už jsem se jednou ptal, neměl by někdo fotku držáku GSMII u FL OII? díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas1 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. zdravím chtěl bych vědet na kolik přijde kompletní hf II nebo III material + ¨kdo to umí namontovat nebo poradit s montaží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 GSMIII, E65 a kopirovani SMSsek z autotelefonu do mobilu Kdyz me dorazi SMSka do autotelefonu GSMIII, je mozne ji pomoci MaxDOTu prekopirovat do materskeho mobilniho telefonu N E65 (ze ktereho je prebirana autorizace SIM karty pomoci rSAP). Problem je ten, ze nekdy pri volbe "Kopirovat do telefonu" nabidne kopirovani do SIM karty (coz je na hov...), a nekdy to udela primo to telefonu (do jeho pameti,coz bych samozrejme preferoval u E65). Neni to nijak ovlivnitelne, a deje se tak vicemene nahodne, aniz bych si mohl vybrat. Ma nekdo tuseni, proc tomu tak je, a co to ovlivnuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Ahoj, mám jednoduchou otázku ,kde koupit 1Z0 035 729B GSM II a zakolik díky (kolik stojí ve škodovce)...L.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.