j0ska Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 ve škodovce cca 7tis. s DPH jinde se shání hodně špatně, protože nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Pokud by ti stačila 1Z0 035 729E tak u http://www.skodateile.cz/ Tuším že jí měl za 4500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Therm Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Po update firmware v iPhone na 4.0 se mi nezobrazuje telefonní seznam (místo jmen jenom znaky) a trvá hodně dlouho než začnou reagovat tlačítka na volantu. Taky po ukončení hovoru dlouho trvá než naskočí zpátky rádio. Mám OII 6/2008, rádio Stream MP3 a orig BT HF. Downgrade je prakticky neproveditelné, takže pokud nemusíte, tento upgrade telefonu raději asi vynechte. Jinak jména u přích. hovorů se ukazují a hlasové vytáčení funguje bez problémů. Počítám že chybu udělali soudruzi v Apple a budu doufat že ji příští update vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlezY Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) Zdravím. Taky přidám svojí trošku do mlýna. Mám O2, r.v. 2007. TMBCSxxZx7... Rádio je Škoda Stream. Podle servisních záznamů tam byl doděláván bílý MaxiDOT (nebyl od začátku) a i dodělávána BTHF. Vše v origo servise Škoda. BTHF je GSM II (hliníková - bez jakéhokoliv držáku - je volně pod sedadlem pod koberečkem) a číslo má: 1Z0035729 D H35 A teď problém. BTHF funguje, volání s ní jde, s telefonem se spáruje (na rádiu se objeví nápis PHONE), ALE: Nejde ničím přijmout hovor - jenom telefonem. Multifunkční volant nemám Není nabídka v MaxiDOTu - vůbec tam není položka handsfree Nesynchronizujou se kontakty Nezobrazuje se telefonní číslo (ať volám já nebo někdo mě). Pomůže někdo???? Editováno: 24. Červen 2010, autor: SlezY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) jednotka 729D nezobrazuje na předface maxiDOT. řešením by byla jednotka 729B nebo bez indexu nebo vyměnit za GSMIII (730A nebo 730B) a dodělat GSM anténu. jinak jednotka bez držáku je pěkná prasečina.... Editováno: 24. Červen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlezY Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) jednotka 729D nezobrazuje na předface maxiDOT. řešením by byla jednotka 729B nebo bez indexu nebo vyměnit za GSMIII (730A nebo 730B) a dodělat GSM anténu. jinak jednotka bez držáku je pěkná prasečina.... A jak to tam má vypadat? Já mám pod sedačkou spolujezdce trochu naříznutý kobereček a jednotka je dána pod tím. Bez jakéhokoliv držáku - proto jsem mohl odpojit kabely, vyndat jí a podívat se na štítek :-). To 729Bčko by fungovalo tak, že by se hovor dal přijímat pomocí tlačítek naovládání palubního PC? Nebo si nepomůžu nez multifunkčního volantu? Jinak na Octavce se měnil i panel přístrojů (to je v záznamech servisu) a dělala se instalace HF. Tak aby se kvůli tomu BT handsfree neměnilo toho více. Takže abych nekoupil Bčko a nebo GSMIII a pak nezjistil, že je to zase špatně... Co si o tom myslíte? Jsou i nějaké různé verze toho panelu přístrojů? (teda jestli to jsou budíky a nebo jenom že se měnil nějaký panel). Jak to zjistit? PS: Do jakého auta je ta moje Dčková jednotka??? Editováno: 25. Červen 2010, autor: SlezY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 s GSMIII i s GSMII - Bčkem ti půjde přijmout hovor na maxidotu, uvidíš telefonní seznam.. vše budeš moct ovládat pomocí páček pro pal.pc.. jeden držák na GSMIII mám doma i s černým krytem.. můžu vyfotit jestli chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 PS: Do jakého auta je ta moje Dčková jednotka??? OII 2008-2011, SII 2008-2011 EOS 2009-2011, Passat 2009-2011, Tiguan 2008-2011 Altea 2007-2011, Leon 2006-2011, Toledo 2005-2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 O II 1.9 TDI combi classic MR 06 ve které je GSM II 5P0 862 335. Používám HF přes BT s Nokií N97. Telefon je po spárování používán jako audio jen pro hovory a Navigace v něm tím pádem sice naviguje, ale mlčí. Jde toto prosím vás nějak ošetřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri01 Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Ahoj, mám problém s GSM III a HTC Touch HD - pokud je přijatá sms s diakritikou, na maxi dotu je jen "zprávu nelze zobrazit". Má to nějaké řešení? Díky moc. EDIT: teď koukám že jsem do napsal do Octavií, týká se to superbu II - předpokládám že to bude stejné. Editováno: 11. Červenec 2010, autor: jiri01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.baloo Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Ahoj, neviete mi prosim poradit kde v SR a kto by mi do OII FL s radiom Bolero a Maxidotom (vybava business) dorobil GSMII alebo III sadu od skody tak aby som to vedel ovladat cez radio a maxidot? Volam po znackovych servisoch a vsetci mi nukaju parrot alebo sadu od nokie. Niekde ma dokonca presviedcaju, ze sa to neda dorobit. dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 (editace) Řeším problém s hf jednotkou 3C8035730A...mám tenhle problém: Po zapnutí klíčku se mi stále automaticky na Maxi-Dotu ukáže menu telefonu a název připojeného zařízení a teprve stisknutím ovladače se vrátím zpátky na původní položku(průměrná spotřeba - byla nastavena i před vypnutím klíče). Dřív tohle probíhalo skrytě...Má někdo podobný problém??? Případně řešení?? Editováno: 8. Srpen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbd Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj, muzete mi prosim nekdo poradit jaky problem bude vymenit u SII 5/2009, ridici jednotku GSM III premium za GSM III UHV premium UMTS od kt/22/2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbd Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj,prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbd Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj,prosim o radu. Mam SII 5/2009 vybava GSM III PREMIUM samozrejme bez moznosti komunikace s Iphonem... Co vse musim vymenit krome ridici jednotky pri prestavbe za GSM III UHV PREMIUM UMTS v nabidce od kt 22/2010 ? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 nemusíš měnit nic, pouze novou jednotku nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Nejde do držiaku GSM II (s mobilom nepoužívam) dobastliť konektor USB (kôli napájaniu navigácie)? Nemá niekto el. schému? Přidávám se k otázce. Mám konzoli na telefon vedle rádia (GSM II - používám Bluetooth). Rád bych z těch konektorů vytáhl napájení do USB kabelu a napájel HTC HD, abych nemusel napájet ze zapalovače. Bohužel se pro HTC HD nedělá adaptér, tak to chci nějak vykoumat. Jestli někdo máte zapojení toho konektoru na konzoli, tak se prosím ozvěte. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Ahojte, kde nájdem tu tabulku ake mobily sú podporované BT GSM II. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 GSMII podporují snad všechny telefony s bluetooth.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalimil Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Prosím o radu, co koupit. Situace: OII, 1.9 TDi, automat, 2006, Columbus, MF volant. Telefon SE Xperia X2. Chci HF, ale nevím, jakou pořídit tak, aby se pokud možno vše, co lze, zobrazovalo na maxidotu a na Columbovi. Děkuji předem za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 potřebuješ jednotku 729 nebo 729B.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Prosím o radu, co koupit. Situace: OII, 1.9 TDi, automat, 2006, Columbus, MF volant. Telefon SE Xperia X2. Chci HF, ale nevím, jakou pořídit tak, aby se pokud možno vše, co lze, zobrazovalo na maxidotu a na Columbovi. Děkuji předem za radu... A nebo GSM III Premium. U me Xperie X1i rSAP funguje po nainstalovani jedne aplikace naprosto spolehlive. Tzn.,ze nacita kontakty z pameti telefonu a take seznam poslednich volanych cisel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 X2 má jiný čip bluetooth.. ani po nainstalování aplikace nefunguje rsap! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_ Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Ahoj. Mám v OII 9/2010 GSMIII a telefon HTC HD. Spojení (spárování) lze provést přes profil HFP 1.5 a A2DP (funguje jako přehrávač MP3 apod.). Na maxi DOTu se zobrazí síla signálu (ten jde z mobilu) a někdy i kapacita baterie. Aktualizuje se i tel. seznam. V menu mám navoleno seznam pouze z telefonu, ne SIM. Uskutečněn hovor, vše funkční. Ale když chci spojit (spárovat) přes rSAP, sice se spojí, na telefonu se objeví ikona bez signálu GSM a z auta nelze volat (žádná síť). Takže se chci zeptat, jestli je problém u této nové verze GSMIII také se sérií SIM karet T-debile #B ? Jinou kartu jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. V technických podkladech škodovky není tento typ telefonu uveden (funkčnost, problémy atd.). Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 napadá mně.. máš připojenou anténu k HF jednotce? co máš za jednotku? číslo najdeš pod sedačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.