kemar Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Pred nedavnem jsem slysel divne vrcive a knourave zvuky pri otáceni volantem Tak jsem se podival do motoroveho prostoru do nadrzky na servo a hle nadrzka prazdna... Tak jsem to dolil servo olej a ted cemam jestli se to zase ztrati. Pravdepodobne to tece z hrebenoveho rizeni kolem tyce rizeni. Co me ale nemyle prekvapilo,bylo ze Skoda nedela zadny simerink jako nahradni dil. Resi to vymenou cele skrine rizeni... Takze v novem originalu cca 12tis Kč Nemel jste nekdo uz podobny problem se servorizenim? Diky za postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Měl jsem prasklou manžetu na pístnici serva a když se tam dostal bordel a voda, tak zarezla a prodřela těsnění - olej vytekl a já začal shánět nové servo! Je to dost složité, protože se musí vybírat podle čísla podvozku atd. ale nakonec jsem na vrakáči našel stejné za 4500Kč , jinak mi to fakt chtěli vyměnit za cca 12 000Kč. Ta výměna byla taky chuťovka - demontáž komplet přední nápravy, tak ať se daří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 U tchánovo octy jsem to už řešil taky. Přesně ten samý problém. Měnil jsem celé řízení, který jsem koupil na vrakáči. Jenže doma jsem zjistil, že je to na r.v.99 a výš, to znamená kratší spojovačky. Nakonec jsem vytočil původní spojovačky a našrouboval je na řízení z vrakáče a bylo vše v pořádku. Od tý doby zase jezdí bez problémů. Ale můžu potvrdit, že s výměnou jsem se vyvstekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 jj servo s tím už jsem se taky potýkal... origo mě tvrdil 16000 plus montáž plus geo... no skončili na 20 a výš... No servo jsem si sehnal jeté za 2 tis a výměna za 500... geo zdarma!!! hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tak vcera po cca 4hod prace v domacich podminkach rizeni vymeneno Jine jsem sehnal v super stauvu za lidovku... 1.500,-Kč Jinak jedine co me docela dostalo,byla napravnice,ktera se musela cela povolit a vyvesit. Byly tam dost neobvikle srouby na klic 21 Povoloval jsem to nakonec s pritelkyni krizem na kola na kterem byla nasazena 2m trubka se kterou pritelkyne otacela a ja to jistil lezic pod autem Dnes hotova i geometrie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 caute... ako vam ide na oktavke servo? mne ide raz tazko a potom zase lahsie, cim to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 zdarek nechej vymenit olej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 hm a ako casto sa na servo ma menit olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 hm a ako casto sa na servo ma menit olej? Podle skodovky vubec Take se na to chystam, ale az po dovolene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 já to měnil, když sjem dával klimu a je to znát, hned je to citlivější a to mám jen 111 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 a je to narocne vymenit ten olej???aka je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 a je to narocne vymenit ten olej???aka je cena? olej jsem vypustil vyndáním gumové (sací) hadice ze serva a cenu nevím, páč je doma celej kartón už několik let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 dikes tak ja to vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 dikes tak ja to vymenim až to vyměníš, tak vezmi plný rejd do P a do L, bude to dělat pazvuky a moc to nebude posilovat, chvilku to P a L opakuj a po chvíli se to vrátí do normálu. A olej měj mezi ryskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 diiiky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Výměnu oleju v servu jsem popisoval zde, nestačí jen vypustit olej z hadice a nalít nový, musí se olej vytlačit. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...81&hl=servo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moja Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Zdravím pénové a prosím o radu Známému se prošoupala tlaková trubka která vede od čerpadla serva k posilovači. Uklepal se její držák a prošoupala se o převodovku u l.p.kola.Jedná se mi o to jak složitá je její výměna.Vozidlo je Octavia I SDI r.v.2001 Moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Zdravím pénové a prosím o raduZnámému se prošoupala tlaková trubka která vede od čerpadla serva k posilovači. Uklepal se její držák a prošoupala se o převodovku u l.p.kola.Jedná se mi o to jak složitá je její výměna.Vozidlo je Octavia I SDI r.v.2001 Moc děkuju složité to moc neni,jen je horší přístup na povoleni na rízení,trubku mam na prodej,ale z tdi,servo dole,nevím ale zda je stejna z sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moja Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Díky za radu, já mám taky tdi a dnes jsem to porovnával a mám to úplně jinak. Zkusím to povolit a vyndat a pak se uvidí jestli něco seženu na vraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Díky za radu, já mám taky tdi a dnes jsem to porovnával a mám to úplně jinak. Zkusím to povolit a vyndat a pak se uvidí jestli něco seženu na vraku tdi klima a neklima je servo jinak ,stejne to bude u sdi,moje trubka je neklima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 čest garažníci. Prosím o radu jak na zavadu.00557 - tlakovy spinac servorizeni (F88) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadická řizení jinak v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Podívej se k servočerpadlu. Co je to motor a rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdarec, docela často musím dolívat olej do serva. Vůbec nevím,kde by se to mohlo ztrácet. Můžete mi poradit,na co mám kouknout,nejčastější závady úniku oleje. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Pokud ti neteče čerpadlo ani není nikde viditelný únik na hadicích a spojích tak netěsní servořezení samotné, pomůže jen výměna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tak to musim poradne zkouknout. Na kolik prijde vymena servorizeni?? Pokud ti neteče čerpadlo ani není nikde viditelný únik na hadicích a spojích tak netěsní servořezení samotné, pomůže jen výměna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.