Wojnar Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Jsem Ti opravil to, že voda je lehčí Ale jinak si myslím, že pokud by tam voda tak jak to obíhá v systému tak čerpadlo z toho udělá spíš nějakou emulzi. A pak přemýšlím, odkud by se ta voda tam vzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 a čo tak zadierajúce sa vrchné uloženie tlmiča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejd Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že? Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha". Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 treba skontrolovať či nie je zlomená pružina na predných tlmičoch...ak nie,tak to bude vrchné uloženie tlmiča (zadiera sa ložisko) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0412249-lozisko-predniho-tlumice-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krylec Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 zdravím potřebuju poradit koupil sem si octavii 1.9 tdi 81kw kombik rok 2000 a semtam mi divně vrčí servo volantem jde pořád otáčet stejně oleje je tam dost a dělá to jen někdy, olej se neztrácí nevíte čím by to mohlo být? asi nejspíš bych to viděl na čerpadlo jen se chci ujistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ballas Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 A kdyby to bylo ložisko tak ho zavčasu vyměň, nebo ti praskne pružina ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ballas Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 čaute, mám problém s posilovačem řízením. Jde mi oproti jiným octavkam a jiným autům stuha. Oleje je dost nikde neteče. Jak tuto závadu vyřešit? Nepomohl by řidčí olej? Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 dúfam,že ho za tie 2 roky už vymenil..a možno už aj to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Ahoj, mám ten samej problém, už jsi ho vyřešil? EDIT: Ahoj, dá se použít do octávky1 Tdi 66kw servočerpadlo 110barů ze superba? Editováno: 10. leden 2014, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hiric Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zdravim chtel bych se zeptat. Jestli by servo-rizeni z jednickove oktavky 1,6 benzin sel napasovat na 1,9 diesel diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackki Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Při řízení mám pocit že nefunguje posilovač. Kapalina je a kontrolka nesvítí. Nevíte co může být špatně? Předtím jsem měl passata B6 a rozdíl při točením volantu je velmi výrazný tak jsem pojal podezření na to že nefunguje vůbec. Někde jsem četl že to může být kompresor. Při plném rejdu se mě zdá že to trochu kňučí. Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.