Přejít na obsah

Ballas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ballas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám problém s denním svícením u moji Oct II Fl 09. Asi jsem si překodoval jednotku a vše mám Ok, ale denní svícení (vedle mlhovek) mi prostě nejede. Nevím jak to dokodovat zkoušel jsem různě... Poradí mi někdo co s tím? Díky :)
  2. Čaute. Když resetnu ŘJ Bit power na Felicii 1,3 mpi 50 kw nezmění se výkon, průběh? Reset přes Motordiag Autocomsoft SIMOS Manager Předem děkují za odpovědi.
  3. Čau, já mám tokovej problem, že když spojím dráty s čídla na chladiči na tvrdo na větrák tak se netočí. ale vetilator je funkční. A myslím si že na termospínači by mělo být 12 voltu což tam není.. Od kuď ten kabel vede? Díky
  4. Takhle bych to určitě nedělal to si reguluje ŘJ a přitažením lanka jak na fichtlu by nebylo moc dobré..
  5. čaute, mám problém s posilovačem řízením. Jde mi oproti jiným octavkam a jiným autům stuha. Oleje je dost nikde neteče. Jak tuto závadu vyřešit? Nepomohl by řidčí olej? Díky předem za odpovědi
  6. A kdyby to bylo ložisko tak ho zavčasu vyměň, nebo ti praskne pružina ;-)
  7. Chlapi bylo to pojstkou!! Taková blbost a mě stáli vlasy na hlavě
  8. Čaute.. poraďte mi prosím.Mám oct. 1,9 81kw rv.02 Zničeho nic mi uplně vypl CLIMATRONIC ani nesvítí displej vůbec na nic nereaguje. Na palubovce mi ani neukazuje venkovní teplota a zjistil jsem, že je nějaká chyba v čidlu teploty oleje. Může to s tím nějak souviset? Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...