morgana Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Mám liftback a v kufru, za levým podběhem je docela velký prostor, který jde jen obtížně využít, protože tam nic nedrží. Vpravo, v tom samém prostoru, je taková přepážka už z výroby a za ni se nechá zastrkat všechno možné (mám tam olej, kosmetiku, lékárničku atp.). Vlevo ale Škoda šetřila a žádnou přepážku nedodala. Viděl jsem, že prodávají koženou tašku na sucháče, ale to si Škoda cení skoro na 900, což je docela zbytečné s ohledem na to, že vpravo jednoduché řešení skvěle plní svoji funkci. Jak to řešíte vy? Nebo využili jste prostor pro montáž zesilovače či subwooferu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 A co tam dát to samý co je vpravo.... já teda né, nějak to nepotřebuju, ale nabízí se to jako logický řešení když se ti to líbí... pokud ten prostor není delší a mřížka tím pádem krátká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morgana Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Mam pocit, ze bud tohle forum nikdo necte nebo nikdo nema octavii. Nerikejte mi, ze vam nejezdi drobne harampadi po kufru a nevytaci vas to? A zesilovac nebo subwoofer za leve zadni kolo taky nikdo neumistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 no ja tam mam koupeny ten origo vak pro OII, je to super vec, hezky veliky a ma to delici pricku uvnitr a poklop, takze vse co tam das se neuspini, puvodne psali ze to ma byt kozenka ale kdyz jsem to objednal tak to prislo do skodovky a bylo to z latky ale casem jsem zjistil ze je to praktictejsi jak ta puvodni kozenka (nespini se to tolik), jinak je pravda ze je to trochu drahsi ale vyuzijes mnohem vice mista oproti te prave strane, celkem to totiz vyplni tu medzeru a jeste muzes pak na suchy zips na to pripevnit lekarnicku, takze u mne 100% doplnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Do tohjo prostoru se nechá dát originál 1 DINová CD-Changer, zal logiku má, že ten originál držák má tři pozice a využije se jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Já o tom zrovna tudle přemýšlel, za origo řešení se mi to zdá moc peněz. Uvažuju že si to nechám někde ušít. Problém je, že jsem to ještě u nikoho neviděl, tak nemám představu jak vypadá zadní část, kde přesně jsou ty suchý zipy umístěny ja jak jsou velký.... jinak o nepromokavost mi tolik nejde. Že se ale naštvu a koupím tu origo kapsu nevylučuju, protože ta jedna mi nestačí ani omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tu je nejake foto jak to vypada v realu, sorry za ten svincik, lepsi foto jsem nenasel, je to starsi foto, jinak pod platem mam jeste ten dalsi origo doplnek - vak na ruzne drobnosti, taky dobra vec, foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Aspoň něco Vypadá to dobře, možná do toho půjdu. Ten vak pod zadní plato je pro mě zbytečný, mám na různé haraburdí v kufru permanentně síťový program nebo 2 skládací přepravky. Párkrát do měsíce vezu plný kufr věcí na chalupu, takže zadní plato stejně sundávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Da se ten vak jeste koupit? V nabidce prislusenstvi ted nic takoveho neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ale je,musíš pořádně hledat. http://www.skoda-aut...0000110%26p%3d3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 A já tam mám hasící přístroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.