boris.boris Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Vrže mi v náprave a pravdepodobne to budú silenbloky. Vie mi niekto poradiť ako ích vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Spíš vrže uložení stabilizátoru k nápravnici. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boris.boris Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) Čo s tým? Premazať alebo vymeniť? Editováno: 17. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 jedině vyměnit za originál.já tam měl druhovýrobu a vrzalo to jak svinˇa,dal jsem origo.a nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Můžou bejt klidně kaput silenbloky. Jsou to takový kulatý potvory. Je to úplně stejný klepání jaky když odejdou ty v uložení stabilizátoru. Já je mám taky ted po 100tis.kaput. A těsně před tím jsem měnil ty na stabilizátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boris.boris Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) Ako zistim o ktore ide??? Editováno: 17. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 no asi nejsnáze sundat kolo a podívat se... pravděpodobně budeš mít kaput zadní silentbloky v rameni /tak jako skoro každý/ a nebo vytahané silentbloky stabilizátoru. Výměna obojího je celkem snadná, v prvním případě je potom dobré udělat geometrii... a vdruhém případě je potřeba koupit i nové držáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ano přesně tak,ale když se na ně podíváš,tak oni budou asi stejně popraskaný,myslím ty zadní. Když už jsme u toho,kolik stojí ten držák? Objednávácí číslo by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boris.boris Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) aj mna by zaujimali tech. detaily ako aký typ treba kúpiť a porípade nejaky návod na výmenu Octavia 2002 1,9 SDI Editováno: 17. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Na www.skodaforum.sk mas to aj s foto navodom.Odporucam zadne dat plne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 uložení stabilizátoru ahoj mám dotaz vlastním octavii 2001 1.9 tdi 81 kw kombi a chtěl by vymenit uložení stabilizátoru jedná se mi o ty 2 gumy na každé straně přes které je plechový kryt.a těd dotaz hledal jsem na netu v dílech a zjistil jsem že ony gumy mají ruzné pruměry-17mm,18mm,19mm atd jak poznám kterou potřebuji (anichž bych nusel stabilizátor měřit posuvkou) počítám že stejně bude orezlí a pod takže přesné měření na mm se asi nedá.děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Ako tu uz bolo velakrat radene, len zmerat. V priebehu vyroby sa to pouzivalo rozne, takze nie je lahke povedat, aky Ti tam dali... Az tak ohrdzavene to nebude, neboj sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) a když se stane že se netrefím když bude o něco vetší stabilizátor jak díra v gumě zřejmě by to nemělo moc vadit né? příklad stabilizátor 19mm guma 17mm asi naopak by to bylo horší,větší pruměr gumy jak stabilizátor příklad guma 19mm stabilizátor 17 mm.nebo je to jedno a stejně se to stáhne tím krycím plechem? Editováno: 17. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Tak trochu se to stáhne... a nejspíš se nic tragického nestane, maximálně se to dřív vydře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Zober subleru a zmeraj priemer tyce stabilizatoru. Mozes tam mat aj 21mm gumu stabilizatoru. Pri kupe novych gum si daj pozor su dva druhy. 1.Hladky a 2. s Hrbom. Kupuj taky aky mas na aute. Inak budes musiet dokupit aj objimku Editováno: 10. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 zdravim menil som na prednej naprave nove silentbloky neviem presne aku znacku ale smejdy by to byt nemali ide o to ze po cca 10tis km ich mam zase dotrhane a v naprave mam volu a dost bucha chcem sa opytat co by mohlo byt este opotrebovane aby som vymenil aj to. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 nemuzes kupovat stejny rozmer ulozeni stabilizatoru co jsi nameril na tyci stab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 nemuzes kupovat stejny rozmer ulozeni stabilizatoru co jsi nameril na tyci stab. hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.