Jump to content

Ako vymenit silenbloky.

boris.boris
 Share

Recommended Posts

no asi nejsnáze sundat kolo a podívat se... pravděpodobně budeš mít kaput zadní silentbloky v rameni /tak jako skoro každý/ a nebo vytahané silentbloky stabilizátoru. Výměna obojího je celkem snadná, v prvním případě je potom dobré udělat geometrii... a vdruhém případě je potřeba koupit i nové držáky.

• 4 weeks later...

uložení stabilizátoru

ahoj mám dotaz vlastním octavii 2001 1.9 tdi 81 kw kombi a chtěl by vymenit uložení stabilizátoru jedná se mi o ty 2 gumy na každé straně přes které je plechový kryt.a těd dotaz hledal jsem na netu v dílech a zjistil jsem že ony gumy mají ruzné pruměry-17mm,18mm,19mm atd jak poznám kterou potřebuji (anichž bych nusel stabilizátor měřit posuvkou) počítám že stejně bude orezlí a pod takže přesné měření na mm se asi nedá.děkuji za odpověd.

a když se stane že se netrefím když bude o něco vetší stabilizátor jak díra v gumě zřejmě by to nemělo moc vadit né? příklad stabilizátor 19mm guma 17mm asi naopak by to bylo horší,větší pruměr gumy jak stabilizátor příklad guma 19mm stabilizátor 17 mm.nebo je to jedno a stejně se to stáhne tím krycím plechem?

Edited by Wojnar

• 1 year later...

zdravim menil som na prednej naprave nove silentbloky neviem presne aku znacku ale smejdy by to byt nemali ide o to ze po cca 10tis km ich mam zase dotrhane a v naprave mam volu a dost bucha chcem sa opytat co by mohlo byt este opotrebovane aby som vymenil aj to. dakujem