john1 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 diky za odpovede ta kabelaz mi nevadi tu si natiahnem ale islo mi len o to upevnenie lampicky takze ak som dobre pochopil tak staci vyrezat otvor podla lampicky a iba ju volne zacvaknut do stropnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 u sebe jsem po dratech koukal jen zbezne, nijak poradne jsem je nehledal, ale na prvni pohle jsem je nenasel Tak to si mně sice moc nepotěšil, ale v podstatě by měli jít natáhnout od drátů vedoucích ke stropnímu světlu ve předu, že? Čili od A sloupku u řidiče, předpokládám. To by nebyl zas takový problém. Jen sehnat někde rozumně ty lampičky. No nic, navštívím autovrakoviště a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 mam v planu je dodelat, sehnal jsem je bez problemu na vrakaci, pres diodu jsem k nim dodelal dalsi vstup, aby se daly rozsvicet po otevreni dveri spolecne s hlavnim svetlem vepredu, to je fajn, ale nepujdou nikdy uplne vypnout, na vypinaci mas stav porat svitit nebo vypnuto + otevreni dveri, resil jste to nekdo? napadlo me reseni: bud lampicka ze superba, ktera na to ma vystup pro zadni svetylka, takze se rozsviti i kdyz vepredu prepnes na trvale sviceni (pri vypnuti nebudou svitit ani pri otevrenych dverich) nebo pouzit lampicky z golfa, ty maji vypinac na vsechny 3 polohy rozhodnul jsem se pro svetylko ze superba, takze bych stejne musel tahnout draty od lampicky, plus jeste posvetleni tlacitek, spinane plus a rovnou signal od zpatecky pro stmivaci zrcatko nahoru ke svetylku, tuhle cast auta jsem jeste rozebranou nemel, tak snad tam neceka zadna zaludnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Jestli řešíte tyto origo lampičky pro fabii tak jejich zapojení jsem řešil podle origo schémata a to tak,že jsem z konektoru přední lampičky natáhl tři vodiče k zadní pravé a od ní k zadní levé.Na konektorech jsou piny označené,takže nejde se splést.Pro lepší držení jsem dokoupil nové zámečky pod lampičky.Mají tři polohy ovládání.takže buď nesvítí vůbec,nebo pořád,nebo jen při otevřených dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 ty jsou stejny jako z golfa, jak sviti, kdyz jsou umisteny vic dopredu (originalni je v madlu), daji se pouzit jako "cteci lampicky" ? Sviti do papiru, co drzi clovek sedici vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Dejte tu ještě prosím fotku jak přesně vypadají ty lampičky origo do OI. Prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Toto jsou originál lampičky montované v FI.Pozici mám okopírovanou z Fabie která je má z továrny.Montoval jsem je hlavně kvůli dětem,protože připoutat dva prcky do sedaček v noci za pomoci pouze přední lampičky je dost naprt. Svítí to dostatečně,takže i na čtení to bude jistě stačit. Ty co jsou montované v madlu jsou na Oktávce pokud se nemýlím.S těma zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Jaký mají výrobní číslo ty lampičky z fábie? Nikde je nemůžu najít... a půjdou bezproblémů namontovat i do octy např. vedle madla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 (editace) origo O1 lampicka Konny: z golfa vypadaji stejne, maji cislo: 3B0947291, tak snad to pomuze pitrys76: na prostredni fotce mas pod lampicky kovovy ramecek, nevis jeho cislo? (kouknete nekdo do etky ) Editováno: 22. Září 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 zdesim: díky za to číslo, no ještě nejsem vůbec rozhodnutej jaké ty lampičky pořídím... Ty z toho golfa/fabie by mohli dost dobře svítit, ale ty origo jsou origo, ale nevím jak moc svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 (editace) Pro inspiraci, jak jsem to řešil před časem já: Originál zadní lampičky OI, od přední lampy dotažený spínaný (-) dveřními spínači. Na lampičce přehodit piny ve svorkovnici - tím docílíme, že spínací tlačítko lampičky bude spínat (-) pól, oproti originálnímu zapojení kdy se spíná (+). Na (-) v lampičce za kontakt spínače přivést ten doplňkový spínaný (-) od přední lampy, nutno použít diodu k oddělení okruhů. Funkce jako přední světlo, tj. chodí to s dveřma, za jízdy je možné si separátně posvítít. Žárovku jsem nahradil LED modulem vlastní výroby, svítí to víc než původně. Ale dá se samozřejmě použít jakýkoli modul do patice T10 Editováno: 23. Září 2011, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Kajman: moc díky za fotky a za popis co a jak zapojit, no rozhodl jsem se, že pořídím ty origo octaviácké lampičky a když je osadím ledkama (v přední mám také ledky, tak by byla blbost tam nechat žárovky), tak budou určitě svítit velice dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Konny: nemáš zač, jinak kdybys nevěděl jaké LEDky, buď od superfattyho nebo zkus u ViktorMPI, mám od něho LED parkovačky a svítí super i pěkně rozptylově, ty by se tam hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 se superfattym mám velmi dobré zkušenosti, mám od něj ledky v celém autě a tak až budou ty světla, tak se na něho asi opět obrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 nahodene mam uz aj ja. zapinaju sa spolu so stropnou lampickou pri otvorenych dverach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batap Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 (editace) Ahoj, nevíte někdo, zda se dá koupit plechová "západka" zadního čtecího světla samostatně? Popřípadě, neměl by někdo tento díl navíc? Při vyndavání světla se mi ji povedlo zlomit a přijde mi zbytečné kvůli tomu kupovat celé světlo nové... Potřeboval bych ji na Fabii 3 kombi. Editováno: 20. Únor 2022, autor: batap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Co zkusit vrakáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batap Vloženo 25. Únor 2022 Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 Tak vrakáč už mi taky napadnul, jen abych tam za to nedal to, co za celé nové světlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.