manduss Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, omlouvám se pokud jsem založil špatně téma, ale nevěděl jsem kam jinam to dát. Naši mají Octavii 1.8T 20V 110Kw r.v. 99 a chtějí jí prodat. Nevím, jestli se ta výbava nějak jmenuje, ale má to snad úplně všechno. Tempomat, El. okna i zrcátka, 4x airbag, autom. klima., střešní okno, vyhřívané sedačky, CD changer, tažné. Najeto má cca 150.000 km. Jsou tuším 3tí majitel. Bývalo to auto někoho ze škodovky, pak našeho známého a od r. 2003 našich. Teď k problémům, o kterých vím: Auto bylo 2x bourané. Jednou nedobrzdilo auto za námi a najelo do kufru. Víko kufru, zadní nárazník a světla jsou tedy nové. Podruhé to byla větší rána při přejíždění křižovatky na zadní kolo. Kolo bylo ulomené, promáčklé zadní dveře a blatník. Bouchnul airbag ze sedačky u spolujezdce. Nový jsme nedávali, nechali jsme ho vyřadit, tuším odporem. CD changer je teď v opravě, špatně čte. Pokud ho neopraví, tak budeme kupovat nové rádio s CD na MP3. Auto je pravidelně servisováno v BOSH servisech. Za poslední dobu vím o měněném výfuku, všech kotoučích a destičkách, tlumičích, kompresoru klimatizace. Všechny 4 okna už spadly, takže jsou opravované a plně funkční. Dveře spolujezdce jdou hodně ztuha. Není to ale tou bouračkou, potom šly ještě normálně. Začalo to z ničeho nic. Třeba nějaká blbost, třeba něco vážnýho. Netuším. DO k centrálu bylo originál, ale rozbilo se ovládání v obou klíčích, tak jsme tam dali neoriginální dálku s vytřelovacími klíči. Origo klíče máme. Za kolik myslíte, že bysme jí měli nabídnout? Mají možnost koupit hodně moc výhodně Sharana v super stavu, tak se potřebují Oktávky zbavit. Ale zase ne za každou cenu. Předem díky za Vaše názory. manduss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 70-80 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manduss Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 70-80 tis. Ok, tak nějak jsem si to představoval. Ptám se, protože shodou okolností známí minulý týden kupovali tu samou za 130. v AAA. To se asi nechali natáhnout, ne? Nebo když by byla v super stavu, tak by ta cena mohla odpovídat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Je to můj názor, realita může být jinde. Spíš cena dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tipoval bych max 75t s takovou historii nevim nevim..je octavii dost a slusnych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parketa Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) octavii je dost, to mas pravdu, ale slusnych? to nikdy nevies, skor by som povedal, ze je malo slusnych predajcov ako je manduss, co seriozne povie k autu celu historiu tak ako je Editováno: 18. Září 2009, autor: parketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Rodice jsou v podobne situaci, jenom jsou prvni majitele, motor je TDI 66kW a auto flaklo do srnky vpredu. Co se divam, cena je taky zhruba tech 80k, takze tady by to mohlo taky odpovidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Nedávno stála moje Okta 3 měsíce v bazaru, r.v.2000, najeto o něco víc než ty, komplet dvoje obutí, fungl nové rozvody, spojka a baterka, výbava lepší standard. Začali to prodávat na 109, skončili na 99 a nic. Takže když vznikla nečekaná potřeba pořídit do rodiny další auto, tak jsem si to svoje stáhl zase domů, protože pár let si bez problémů ještě odjezdí. Takže tipuju reálnou cenu tak do 90tKč. Pokud chceš prodat, tak lepší to už nikdy nebude, není to otázka "za každou cenu", ale pomalu jestli vůbec, protože stáří 10 let je 10 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 presne tak, nezda se to... ale ty roky tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.