Publikováno Září 19, 200915 r Vsichni octaviani, nevite kde sehnat tuto planzetu? Je v pacce nastaveni vysky sedadla. V etce nemuzu najit cislo dilu. Dekuji a doufam, ze jsem nezalozil duplicitni tema, ale nenasel jsem nic zajimaveho
Září 19, 200915 r Objednával jsem přímo u výrobce za 90 Kč za 2 ks ;-) Musel bych ale pohledat doklad pokud by měl někdo zájem.
Září 19, 200915 r Tk jsem pohledal Cena je 95,- Adresu asi přes SZ nejsem si jistý,zda jí sem můžu napsat.
Září 19, 200915 r Stacilo by cislo z ETKY Cislo v Etce nenajdes, neni to dil ze Skodovky. Jedna se dil od firmy Pajr ktera pro Skodovku vyrabi vsechny prahove listy a dalsi podobne doplnky. V jejich sortimentu je i tento dil (prodava se samozrejme v paru). Takze pokud nekdo chcete objednat muzete ZDE. Cena jak rikal jiz waikiki je 95 Kč. Mozne varianty: OCTAVIA RS SCOUT 4x4 (asi) Dobrý den, tento týden vám je ( 2 sady ) mohu poslat . Cena je 80 kč bez DPH za 1 sadu + 140 kč poštovné a balné . Děkuji S pozdravem Gabriela Seemanová logistika Pajr a synové, spol. s r. o. Boleslavská 63 294 42 Vlkava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.