Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Prodejci o Fabii Fresh už něco vědí?

• Autor

martineQ: ano, vědí o tom. výbavy jsou jasné. nepídil jsem se po tom, jestli už jsou na 100% potvrzené i ceny. ale neměly by se nijak zásadně odlišovat od toho, co jsem tady naznačoval. stagnace až mírné zvýšení, kompenzované metalízou v ceně a přibývající výbavou.

pandora: nezlob se, ale proč ses nezeptal rovnou? škoda až na pár výjimek (např. nemožnost interieru dynamic do roomsteru champion) téměř vždycky umožňuje úpravy paketů. zrovna u volantu by to mělo být stejně tak (tzn. kombinační ceny pro multifunčkní, možnost vybrat 4ramenný apod.). ale nezjišťoval jsem tenhle detail.

Upraveno od bojler

• Autor

Ceny AM Fresh. Dodám, že v rámci identifikace opisovačů (ať už novinářů nebo jiných) jsou v celém přehledu zakomponované drobné detaily, které je odhalí.

• akční model Fabia Easy Fresh - rozšířená výbava a snížená cena
    • k výbavě Active navíc přibývá
      • centrální zamykání
      • klimatizace
      • radio Blues na CD a MP3
      • rezerva

[*]cena

• 1.2HTP/44kW - 209 900Kč 200 900Kč

--

• akční model Fabia Active Fresh - rozšířená výbava a snížená cena
    • k výbavě Active přibývá:
      • klimatizace
      • el. okna vpředu
      • kola z lehkých slitin Atik, 14 palců
      • přední mlhovky
      • SunSet
      • metalické barvy bez příplatku
      • centrální zamykání
      • rádio Blues na CD a MP3
      • rezerva
      • černý střešní nosič (platí pro combi)

[*]combi za snížený příplatek 10 000Kč

[*]cena:

• 1.2 HTP/51kW - 229 900Kč 224 900Kč
      • 1.4 16V/63kW - 239 900Kč 236 900Kč

---

• akční model Fabia Ambition Fresh - rozšířená výbava a snížená cena
    • k výbavě Ambition přibývá:
      • loketní opěra vpředu
      • malý kožený paket
      • metalické barvy bez příplatku
      • tempomat
      • rezerva
      • klimatizace
      • Sunset
      • kola z lehkých slitin Antares 15 palců
      • černý střešní nosič (platí pro combi)

[*]combi za snížený příplatek 10 000Kč

[*]cena:

• 1.2HTP/51kW - 244 900Kč 239 900Kč
      • 1.4 16V/63kW - 252 900Kč
      • 1.2TSI/63kW - 264 900Kč 262 900Kč

---

• akční model Roomster Active Fresh - kombinace snížené ceny a rozšířené výbavy
    • nad rámec základní výbavy přibývá:
      • klimatizace
      • kola z lehkých slitin Atik, 14 palců
      • tonovaná skla a SunSet
      • metalická barva bez příplatku
      • centrální zamykání s dálkovým ovládáním
      • el. okna vpředu
      • přední mlhovky
      • střešní nosič
      • rezerva

[*]1.2 HTP/51kW - 239 900Kč

[*]1.4 16V/63kW - 249 900Kč 246 900Kč

-

• akční model Roomster Ambition Fresh - kombinace snížené ceny a rozšířené výbavy
    • nad rámec základní výbavy přibývá:
      • litá kola Line 15 palců
      • parkovací senzory vzadu
      • metalická barva bez příplatku
      • loketní opěra vpředu
      • malý kožený paket
      • Sunset
      • sítě v kufru
      • střešní nosič
      • rezerva

[*]1.4 16V/63kW - 271 900Kč 256 900Kč

[*]1.2TSI/63kW - 281 900Kč 276 900Kč

Upraveno od bojler

Bojlere, můj prodejce tvrdí, že půjde objednat i Fabia Ambition Fresh1,4 63 kW za cenu 254 900,-

Co se týče malého koženého paketu, prý bude standardně dodáván 3-ramenný volant, nikoliv 4-ramenný, podařilo se ti o tom zjistit něco bližšího resp. jaká bude cena za 4-ramenný.

Upraveno od Pandora

• Autor

Jak jsem řekl, pár detailů v přehledu není nebo naopak přebývá. Přecejenom vybíráš už čtvrtý rok, takže to asi zas tak nespěchá, ne? :kol-33:

• Autor

Zkusit to můžeš, marže je oproti akci Champion poloviční a nedosahuje ani tří procent.

Zkusit to můžeš, marže je oproti akci Champion poloviční a nedosahuje ani tří procent.

Marže na Fresh je vyšší, ale psát konkrétní výši sem nemohu.

• Autor

Jen piš, protože bych se rád dozvěděl, jestli se tři na sobě nezávislé zdroje mýlí.

Dnes jsem v nějakém článku četl, že má přijít ještě nějaká akční nabídka na OII combi, nevíte o tom něco?

Volal jsem svému prodejci,kde jsem bral rodičům před pár měsíci Fábku Champion..a potvrdil mi,že sleva na Fresh nějaká je,zhruba do výše championu.. :kol-47: věrnostní padá,ale prej se dá najít jiná cesta,líp budou na tom samozřejmně ti co už jsou nějakým způsobem v prodejnách vedeni..tehdy jsem dostal něco přes 6%..z 259,- te´d už to jde i s cestovným za auto na 265,- za kolik bude nová Fábka nechci ani pomyslet..pomalu se blížíme k 300,- začne další odliv ke konkurenci..k poměru cena-užitkovost,výbava-výkon...

• Autor

Pár poznámek:

- stále je dostupná akce -10% na Superb Active Drive pro živnostníky a malé firmy; nový Superb jde tedy včetně xenonů a hromady další výbavy pořídit už pod 500 000Kč včetně DPH, 2.0TDI/103kW je cca za 550 tis.

- ověřoval jsem si těch 2,5% na Fabiu Fresh a je to skutečně tak. větší slevu sice může dát, jde ale už na krev včetně bonusů. ty se liší u různých prodejců, nečekejte ale v žádném případě zázraky

Na Freshe jsem doslal v kalkulaci slevu 4,5 %, prý by to šlo i trochu více, takže v reálu sleva 5 % z ceníkové ceny není problém.

Upraveno od Pandora

• Autor

Takze vyrazne mene nez u Championu.. Uzs zjistil ten volant a nebo si jenom dokola nechavas delat nabidky?

• Autor

Dnes jsem v nějakém článku četl, že má přijít ještě nějaká akční nabídka na OII combi, nevíte o tom něco?

Nic se nechystá, alespoň se o ničem aktuálně neví. Octavia Combi jde pořád objednat (omlouvám se za dezinfo, záleží na kvótách prodejců), prodává se prý stále velmi dobře.

• Autor

Jojo, už jsem to taky našel. Ale jak říkám, aktuálně se o ničem neví. Pokud tedy nepřijde nějaké rychlé rozhodnutí, jak to občas bývá.

post-24140-0-43118400-1358424426_thumb.p
  • Autor

To je látka s 3D efektem, název je Drops.

tak u Peugeotu jim asi nic moc jiného nezbývá, když je automobilka v propadu

• Autor

Čekal jsem, že ty pakety budou trochu ořezané a sleva bude o něco vyšší. No uvidíme, kterých motorizací se to týká a jaké bude celkové rozdělení. Podle webu by Elegance za stejných motorizací dokonce zdražila.

Active i ambition vypadá dobře, ale elegance dražší, než klasická elegance, to je trochu úlet. Zvláště, když vemu v potaz, že jsou v nabídce pakety extra plus.

• Autor

Je možné, že to tam bude omezené na určité motorizace (i když to by tam musela být 1.6TDI) nebo jde o překlep.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.