Přejít na obsah

Bogin2010

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Oznámení Bogin2010

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, v dohledné době se chystám koupit nové auto. V současné době mám roomstera a jsem s ním celkem spokejený a myslel jsem, že si ho koupím znovu. Na auto mám 320 000 (max 330 000 ). Díval jsem se ale i na nabídky skladových OII a zjistil jsem, že se dají pořídit i za tyto peníze. Tak teď nevím, jestli jít do skoro plně vybaveného roomstera 1.2 tsi 63kw, nebo do skladovky OII 1.2.tsi 77kw ve výbavě prima, kde je ve výbavě takový ten základ, jako klimatizace a rádio. Skladovku jsem nikdy neměl, tak nevím, jaká jsou v tom úskalí.
  2. Mám úplně stejný problém, roomster 09 1,4 16V.
  3. Dnes jsem v nějakém článku četl, že má přijít ještě nějaká akční nabídka na OII combi, nevíte o tom něco?
  4. Tak se mi to objevilo i u dveří spolujezdce. Auto bylo už po záruce, tak jsem s tím zajel za známým automechanikem. Žádná prasklá průchodka, jak mě tvrdili v servisu. Prostříkal konektor myslím kontoxem nebo něčím takovým a je po problému. Funguje to totiž tak, že když se konektor odpojí, tak se auto uzamkne (zřejmě kvůli bezpečnosti?). Tak že problém u mě byl pouze špatný kontakt.
  5. Bogin2010

    Octavia III

    Jenom otázka trošku mimo téma. V červenci plánuju koupi nového auta. Myslíte, že budou ještě k mání nějaké skladovky OII?
  6. Tak včera jsem byl na další garančce a vypadá to, že je po problému. Ale zároveň mě naštvali, prý byla prasklá průchodka těch kabelů ve dveřích a nemůžou to uznat jako reklamaci, ale já mám to auto od začátku, nikdo jiný s ním nejezdí, tak že to muselo být už z fabriky (průchodka byla prý přisilikonovaná). Nehádal jsem se s nima, je to jenom 100,- , ale jde o princip.
  7. Tak to vypadá jako neřešitelný problém, doufám, že mi to už dělat nezačne, teď mám asi tak půl roku klid
  8. Tak jak to dopadlo? Mě to nějak samo přešlo, ale mám takový obavy, že to zase začne, až bude zima. Dělalo mi to jen přes zimu.
  9. Dobrý den, mám takový problém s centrálním zamykáním. Někdy se mi stane, že když otevírám a zavírám dveře u řidiče, tak ve středové poloze se auto samo zamkne a potom někdy zase odemkne (problikne takové to tlačítko na zamykání a odemykání na středovém panelu). Mněl jsem to teď na garančce a na nic nepřisli. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jenom dodám, že DO to určitě není. Roomster, r.v. 2009. Děkuji za postřehy.
×
×
  • Vytvořit nový...