Flash Ecu motoru 1,8 TSi - Motor 1.8 TSI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Flash Ecu motoru 1,8 TSi

cosby

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes stavil u kamaráda ve Škodovce,něco jsem mu dělal na navi a ze srandy jsme on-line napíchli mého Supa a nechali projet jednotky a ejhle,pro mojí motorizaci byl nový Flash.Takže pokud někdo máte tuto motorizaci,můžete si to nechat přehrát.

Moje stará verze byla 00030 a nová 00050.

Editováno: , autor: cosby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím.Já tedy nepoznal vůbec nic.Měl jsem problém,který jsem myslel že se flashem vyřeší asice,že při studeném motoru mi to na volnoběh škubalo s motorem a při rozjíždění to bylo jako ze starou Š120.Ani ve škodovce na to nepřišli a je to váha vzduchu-přesněji měřič hmotnosti a teploty nasávaného vzduchu.Když jsem dal ze staré dobré TDI nebo ji odpojil,šel motor jako hodinky.

Co se týče spotřeby ve městě,umím se Superbem za 7,4 a taky za 11.Tu samou trasu co jezdím 6km do práce.

Odkaz ke komentáři

cosby napsal:
Souhlasím.Já tedy nepoznal vůbec nic.Měl jsem problém,který jsem myslel že se flashem vyřeší asice,že při studeném motoru mi to na volnoběh škubalo s motorem a při rozjíždění to bylo jako ze starou Š120.Ani ve škodovce na to nepřišli a je to váha vzduchu-přesněji měřič hmotnosti a teploty nasávaného vzduchu.Když jsem dal ze staré dobré TDI nebo ji odpojil,šel motor jako hodinky.

Co se týče spotřeby ve městě,umím se Superbem za 7,4 a taky za 11.Tu samou trasu co jezdím 6km do práce.

Cosby tohle mě zajímá. Mám ten samý problém. Po startu motor škube a přenáší se to do celého vozu a i to rozjíždění je takové zvláštní. Co s tím?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...