Jump to content

Flash Ecu motoru 1,8 TSi

cosby
 Share

Recommended Posts

Tak jsem se dnes stavil u kamaráda ve Škodovce,něco jsem mu dělal na navi a ze srandy jsme on-line napíchli mého Supa a nechali projet jednotky a ejhle,pro mojí motorizaci byl nový Flash.Takže pokud někdo máte tuto motorizaci,můžete si to nechat přehrát.

Moje stará verze byla 00030 a nová 00050.

Edited by cosby

Souhlasím.Já tedy nepoznal vůbec nic.Měl jsem problém,který jsem myslel že se flashem vyřeší asice,že při studeném motoru mi to na volnoběh škubalo s motorem a při rozjíždění to bylo jako ze starou Š120.Ani ve škodovce na to nepřišli a je to váha vzduchu-přesněji měřič hmotnosti a teploty nasávaného vzduchu.Když jsem dal ze staré dobré TDI nebo ji odpojil,šel motor jako hodinky.

Co se týče spotřeby ve městě,umím se Superbem za 7,4 a taky za 11.Tu samou trasu co jezdím 6km do práce.

Souhlasím.Já tedy nepoznal vůbec nic.Měl jsem problém,který jsem myslel že se flashem vyřeší asice,že při studeném motoru mi to na volnoběh škubalo s motorem a při rozjíždění to bylo jako ze starou Š120.Ani ve škodovce na to nepřišli a je to váha vzduchu-přesněji měřič hmotnosti a teploty nasávaného vzduchu.Když jsem dal ze staré dobré TDI nebo ji odpojil,šel motor jako hodinky.

Co se týče spotřeby ve městě,umím se Superbem za 7,4 a taky za 11.Tu samou trasu co jezdím 6km do práce.

Cosby tohle mě zajímá. Mám ten samý problém. Po startu motor škube a přenáší se to do celého vozu a i to rozjíždění je takové zvláštní. Co s tím?