lopez4631 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zdravím, dneska se mě už podruhé stala stejná věc, za jízdy začala svíti kontrolka serva a airbegu, úplně přestalo jít servo řízení. Dál přestaly funguvat ručičky a pohaslo osvětlení. Zastavil jsem a už jsem nenastartoval. Poprvé když se mi to stalo tak jsem za 5 minut nastratovalo a 2 měsíce v pohodě. Dneska už to ani nenastarovalo tak jsem to tam nechal stát. Mám Fabii 1.4 MPI 2001. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 vypada to schnilej motorovej svazek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Pokud je to ten co hnije v tom záhybu, tak ten už mám navolno, ale je skutečně není ve 100% stavu, a co cena nebo nějaké rada co s tím abych do toho nemusel dát 15tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 mohls napsat, jestli tím startér točil nebo netočil, jestli netočil, tak se podívej na svorky na akumulátoru, pokud budou v pořádku a je vybitej, tak ti to asi nedobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Rano to auto chytlo na poprve bez problemu, ujelo asi 100 metru začali sviti kontrolky a vyplo servo, tak jsem zastavil, že to vypnu a nastaruju znovu zda to nepomůže. Když jsem to zkoušel nastartovat poprve tak tam naskočili i kontrolky co jsem nikdy neviděl :-) a starter točil. Po chvíli čekená a znovu startování už se snad jen tak líně otočil a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Podívej se na ty svorky a změř baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Podívej se na ty svorky a změř baterku. Zkusím to. A proč svítily ty kontrolky a úplně vyplo to servo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 To já přece nevím, nebyl jsem u toho, ale mýmu bráchovi se stalo to, že mu za jízdy začal vynechávat posilovač řízení a blikaly mu kontrolky a bylo to způsobeno volnou svorkou na akumulátoru. Podívej se i na matici kostřícího kabelu od akumulátoru na kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Uplne vsechny kontrolky v budicich se rozsvitej vzdy, kdyz se baterka vyfluse a elektronika si pak musi znovu osahat co v aute ma a co nema. Stejne to bude kdyz baterku odpojis a znovu pripojis. Zkratka jako reset treba mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Taky to vidím na schnilý el.svazek. Známá měla to samé s podobnými příznaky. Asi týden předtím se ji několikrát rozsvítila kontrolka mazání, byť bylo mazání v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Může to být svazek,ale rozhodně bych začal jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Může to být svazek,ale rozhodně bych začal jinde A kde, jestli to není tajné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 kdyby to byl svazek, tak není důvod aby svítily všechny kontrolky, podle mě tam bude výpadek veškeré komunikace, možná panelu přístrojů způsobený možná tou baterkou nebo svorkou na baterce atd. Závady na svazku se projevují trochu jinak. Když uděláš výpis chybových pamětí poznáž určitě která jednotka ztratila komunikaci, já myslím že všechny budou hlásit, že nekomunikují s panelem přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 mel jsem na aute spatnou baterii a opravdu to delalo to, ze pri stani a toceni volantem se rozsvitily vsechny kontrolky a chciplo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ja by som skontroloval aku a jeho kontakty. Ak je vybitý, nabiť a kontrolovať dobíjanie. Mne zomrela baterka, ale auto jazdilo normálne, len po vypnutí zapaľovania už nenaštartovalo. Ale po roztlačení boli budíky zase fit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laguna11 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 většinou to bývá ten svazek boužel a odnese to can bus vedeni proto se ti rosvicej ty kontrolky .Je to výrobni vada ,běžně to odstranujem v práci bezplatně ani o tom zákaznik nevi máne na to od boleslavi připis jako akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 to: laguna11 V tomhle místě je Can Bus pouze pro servo, takže by vypadávalo pouze servo a ne panel přístrojů a řídící jednotka airbagu a nevím proč by se kvůli tomu rozsvěcely všechny kontrolky. Ale to jsou dohady a diagnostika a měření je něco jiného, prostě to chce na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 lopez4631 : jestli jsi nekde zblizka skusim to pomoci VAGem.... ja jsem z trutnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Vagem asi těžko něco zmůžeš. 3el bych od začátku.baterie,veškeré důležité ukostření,napájení hlavních relé,dotáhnout svorky 15-30,podívat se na hlavní pojistky,né jen jestli jsou funkční ale jestli je v pořádku i pouzdro-stalo se mi že bylo vypáleno,potom hlavní relé a relé X kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 (editace) tak minuly tyden sem resil naprosto to same...nejdriv me prestalo hrat radio, pak se zacaly rozsvicet kontrolky asr,airbagu,abs a budiky zacly zhasinat...vypnul jsem motor a uz jsem nenastartoval...problem je v tom ze auto ti nedobiji...tak ze bude problem na altiku...u me konkretne to bylo nastipnutym kabelem...a diky bohu jsme na to prisli jeste nez jsme vyndali altik...jinak me se to stalo na octavce...na vagu to hazelo nahodnou chybu na svorce 30...zkus zmerit napeti na vystupu z altiku....muze bejt spantej regulator napeti napr...ale tech moznosti je vic...jen upozornuji ze v tom uplne nejkrajnejsim pripade by ti taky mohlo auto chytit za jizdy tak pozor Editováno: 12. Duben 2006, autor: baurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 lopez4631 : jestli jsi nekde zblizka skusim to pomoci VAGem.... ja jsem z trutnova Díky, ale včera odpoledne jsem to jsem to odtáhl do Škodovky, protože byla jen 1,5Km místa kde auto přestalo jet. Domů to bylo daleko a na silnici s tim něco dělat není ono. Celkem jsme ve Škodovce všechny rozesmáli, když mě přítáhla Škoda 100 s nápisy na dveřích PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ a přes celé zadní okno nápis AUTO ROKU 1974 (já tam mám AUTO ROKU 2001). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tak si to ohlidej protoze v servisu by si taky mohli ledacos vymyslet a natahnout te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tak si to ohlidej protoze v servisu by si taky mohli ledacos vymyslet a natahnout te Člověk ve Škodovce se zdál solidní, ale to neznamená, že mě nemůže natáhnout, jen což je pravda. Zitra napíšu jak to dopadlo a kolik to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tak at to dobre dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ja tipujem dobíjanie. Ozaj, ako to je s kontrolkou dobíjania? U Fabie je tam už iba LEDka, ale u áut so žiarovkami v kontrolkách sa alternátor nabudil práve cez tú žiarovku a ak náhodou odišla, tak auto prestalo dobíjať (po štarte). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.