Přejít na obsah

Velký problém ?


lopez4631

Doporučené příspěvky

Zdravím, dneska se mě už podruhé stala stejná věc, za jízdy začala svíti kontrolka serva a airbegu, úplně přestalo jít servo řízení. Dál přestaly funguvat ručičky a pohaslo osvětlení. Zastavil jsem a už jsem nenastartoval. Poprvé když se mi to stalo tak jsem za 5 minut nastratovalo a 2 měsíce v pohodě. Dneska už to ani nenastarovalo tak jsem to tam nechal stát. Mám Fabii 1.4 MPI 2001. Dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohls napsat, jestli tím startér točil nebo netočil, jestli netočil, tak se podívej na svorky na akumulátoru, pokud budou v pořádku a je vybitej, tak ti to asi nedobíjí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rano to auto chytlo na poprve bez problemu, ujelo asi 100 metru začali sviti kontrolky a vyplo servo, tak jsem zastavil, že to vypnu a nastaruju znovu zda to nepomůže. Když jsem to zkoušel nastartovat poprve tak tam naskočili i kontrolky co jsem nikdy neviděl :-) a starter točil. Po chvíli čekená a znovu startování už se snad jen tak líně otočil a nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já přece nevím, nebyl jsem u toho, ale mýmu bráchovi se stalo to, že mu za jízdy začal vynechávat posilovač řízení a blikaly mu kontrolky a bylo to způsobeno volnou svorkou na akumulátoru. Podívej se i na matici kostřícího kabelu od akumulátoru na kastli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host kunikosita

kdyby to byl svazek, tak není důvod aby svítily všechny kontrolky, podle mě tam bude výpadek veškeré komunikace, možná panelu přístrojů způsobený možná tou baterkou nebo svorkou na baterce atd. Závady na svazku se projevují trochu jinak. Když uděláš výpis chybových pamětí poznáž určitě která jednotka ztratila komunikaci, já myslím že všechny budou hlásit, že nekomunikují s panelem přístrojů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host kunikosita

to: laguna11

V tomhle místě je Can Bus pouze pro servo, takže by vypadávalo pouze servo a ne panel přístrojů a řídící jednotka airbagu a nevím proč by se kvůli tomu rozsvěcely všechny kontrolky. Ale to jsou dohady a diagnostika a měření je něco jiného, prostě to chce na diagnostiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vagem asi těžko něco zmůžeš.

3el bych od začátku.baterie,veškeré důležité ukostření,napájení hlavních relé,dotáhnout svorky 15-30,podívat se na hlavní pojistky,né jen jestli jsou funkční ale jestli je v pořádku i pouzdro-stalo se mi že bylo vypáleno,potom hlavní relé a relé X kontaktu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak minuly tyden sem resil naprosto to same...nejdriv me prestalo hrat radio, pak se zacaly rozsvicet kontrolky asr,airbagu,abs a budiky zacly zhasinat...vypnul jsem motor a uz jsem nenastartoval...problem je v tom ze auto ti nedobiji...tak ze bude problem na altiku...u me konkretne to bylo nastipnutym kabelem...a diky bohu jsme na to prisli jeste nez jsme vyndali altik...jinak me se to stalo na octavce...na vagu to hazelo nahodnou chybu na svorce 30...zkus zmerit napeti na vystupu z altiku....muze bejt spantej regulator napeti napr...ale tech moznosti je vic...jen upozornuji ze v tom uplne nejkrajnejsim pripade by ti taky mohlo auto chytit za jizdy tak pozor

Editováno: , autor: baurak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lopez4631 : jestli jsi nekde zblizka skusim to pomoci VAGem.... ja jsem z trutnova

Díky, ale včera odpoledne jsem to jsem to odtáhl do Škodovky, protože byla jen 1,5Km místa kde auto přestalo jet. Domů to bylo daleko a na silnici s tim něco dělat není ono. Celkem jsme ve Škodovce všechny rozesmáli, když mě přítáhla Škoda 100 s nápisy na dveřích PŘEDVÁDĚCÍ VŮZ a přes celé zadní okno nápis AUTO ROKU 1974 (já tam mám AUTO ROKU 2001). :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...