Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 nikde jsem zatím nenašel a to to tu pročítám celkem často a důkladně, takže zakládám téma... potřebuji poradit, dneska jsem na jednom srazu viděl něco, co jsem zatím ještě nikdy neviděl a to: oficiálně se to v etce jmenuje kryt odejímatelný, číslo je 6Y0 867435... (neoficiálně podle mých slov je to vrchní část nadla na vnitřní straně tapecu, tam jak je ovládání na okna, ta delší část) ale problém je v tom, že já to mám z tvrdého plastu a to co jsem viděl dneska je z plastu měkčeného.... a to právě chci, ale v etce je za tím číslem dílu spousta písmenek a já nedokážu určit, které je to správné... takže, kdo ví, jaké je kompletní číslo dílu toho měkčeného plastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 heh tak to si toho etse nevidel dost. je to klasika v elegance vybavach. ale ked prides do skodovky tak ti to povedia a objednaju. len je to dost drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 popravdě jsem to asi viděl, elegancky jezdí i u nás ve vidlákově, ale nidky mně nenapadlo zkusit, jestli je to mněké nebo nee.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Vyprdni se na měkčený madlo a dej si tam to kožený, to je teprve luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 tak kožené jsem opravdu ještě neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 kozene bolo snad len s kozenym interierom, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...%A9koda%7CFabia ale nemaj skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) hmm...pěkné tak pánové a případně dámy, kdo mi poví, které čísílko je od toho měkčeného madla.... co? protože etku sice mám, ale vyznat se v těch jejich kódech se neumím... Editováno: 29. Září 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 No kukal jsem a tež jsem z toho volaaký zmetěný. Čistě můj tip by bylo: 6Y0 867 435 A 77P Ale to je jen odhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 odhadovat umím taky, ale já to chci přesně ale snaha se cení..... budu muset za tou krásnou slečnou skladnicí do kudrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Těch kožených madel je velký nedostatek...ale jsou supéér.... Editováno: 29. Září 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Těch kožených madel je velký nedostatek...ale jsou supéér.... Kůže je fajn,ale na těch světlých dveřích a vedle toho plastu kolem ovladače,hmmm nevím.Připadá mi to nějak nejednotně až přeplácaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 najmisi vypadá to super..... a to kožené je taky nějak měkčené? nebo je to jen potažený plast kůží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ty kožený jsou totiž úplně normální plasťáky, který máme (teda máte, já už ne ) všichni, na tom je nějaká měkká tkanina (je vidět na kraji) nebo tenkej molitan (vevnitř?) a přes to potažená kůže. Takže podle mě není nic jednoduššího než ty svoje vzít a odnést k čalouníkovi, kde si můžete vybrat i barvu nitě na prošití atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 pitrys76:věř že v reálu to vypadá o 100% líp...není to zrovna povedená fotka Mr.Zajda:Jsou měkčený... Woodbine:Samozřejmě tahle možnost tu je....jen otázka ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 oukej.... ale přece by mně zajímalo jen to číslo dílu toho měkčeného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zdárek Zajdo, výše uvedený tip Pytryse je recht,je to typ měkčený .Ale asi jde jen o označený krytu madla u levejch dveří. T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) podle etky a mého vinu by to mělo být 6Y0 867 435A . cena 29,62 EU. Editováno: 30. Září 2009, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 předpokládám že ta cena je za jeden kus, že? celá sada bude stát majlant..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Zajdo ty kůže líná , trochu pohledej na netu,třebas tady http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y08...levy-fabia.html ,cena je 621,- za jeden kus. Editováno: 30. Září 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já na ty internetový obchody s náhradníma dílama moc nejsem, tak tam ani nehledám. nerad kupuju zajíce v pytli Tomíno díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) zadní dveře jsou 6Y0 867 827 A. cena 16,70 EU. teď na to čumím a v etce chcou za přední pravou 16,70eu a za přední levou 29,62eu. u zadních je ta cena přesně naopak. chce to zavolat do salonu a nechat si tu cenu upřesnit. Editováno: 30. Září 2009, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 a ta cena je navíc ještě salon od salonu jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 nooo... je to balík, asi řeknu manželce, ať mi koupí na vánoce aspoň k řidičovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zdeny, koukej jí říct o obě-přeci myslíš i na její pohodlí a lokty bez odřenin,ne ? Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.