Publikováno Září 29, 200915 r Zdravim, ukradli mi panel ze starickeho Blaupunkta, tak jsem poridil radio Bologna C51 (manual). Na zkousku jsem ho v aute zapojil a zjistil jsem ze: 1. radio si nepamatuje cas (ulozene stanice si pamatuje, take zacne hrat posledni spustenou stanici) - tento problem nejspis odstrani prehozeni pinu c.4 a c.7 2. radiu sviti displej, tlacitka ne, po zapnuti svetel zhasne i displej V priloze je fotka konektoru v aute. Tusi nekdo, kde je zrada? Diky za Vas cas.
Září 29, 200915 r přehod červeno-žlutý s červeno-bílým. s tím podsvětlením je to v pořádku, po zapnutí světel pohasne displej aby neoslnoval.
Září 30, 200915 r Autor Problem s hodinama vyresen prehozim dratku. Diky Ale to podsviceni displeje pri zapnutych svetlech je dost slabe, takze pres den neni skoro nic videt. Co se stane, kdyz odpojim drat z pinu č.6 (v manualu označen osvětlení)? Vyruším tím, to přepínání podsviceni displeje pri zapnuti svetel?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.