ceannu Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 Chcem sa spytat sko je odtlmeny motor od karoserie. Pri vypnuti motora mi hodne zatrasie celym autom a myslim ze by to mohlo byt sposobene zlou stabilizaciou v uchyteni motora ku karoserii. Viete poradit? Citovat
houmr Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 motor je uchyteni v 3 miestach. 2 miesta su pruzne a jedno je kyvne. Citovat
ceannu Vloženo 11. Duben 2006 Autor Vloženo 11. Duben 2006 a myslis ze by to trasenie mohlo sposobovat to uchytenie...alebo nieco ine??? Citovat
Xp3 Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 Jestli máš 1.4MPi tak rozklepání celého auta při vypnutí motoru je normální. A rozklepání je opravdu značné. Totéž při startování motoru. Citovat
ceannu Vloženo 11. Duben 2006 Autor Vloženo 11. Duben 2006 je to 1.4MPI ...to snad toto auto ma vsetky chyby fabii??? Citovat
mike_k Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 Me se u 2.0 Mpi taky pri vypnuti motoru nekdy auto zatrese. To je normalni a neresil bych to. Citovat
Xp3 Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 je to 1.4MPI ...to snad toto auto ma vsetky chyby fabii??? Všechny chyby Fábií? To bych neřek: je to sice starý MB motor, hlučný, žíznivý, neekologický, špatný průběh toč. momentu, třese se při startování jako ratlík, ale zaje je hodně spolehlivý a dá si líbit nešetrné zacházení. Je to nezmar. A opravy jsou v porovnání s motory VW levnější. A když ti vyplivne baterka, můžeš si ho v pohodě roztlačit jako za mlada..... Mám stejný motor a jsem spokojen Citovat
Diamant Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 On ten motor je trochu degradovaný prevodovkou (všetky ostatné motorizácie majú lepšiu) a verím, že ak by bol býval ten motor dostal recirkuláciu výfukových plynov, tak by bola spotreba temer na úrovni 1,4 16V/55 kW. A priebeh točivého momentu by som nazval práveže veľmi dobrý. Maximum je nízko položené. Za negatívum by som označil snáď len ten nekľudný chod na voľnobehu a zvláštny zvukový prejav. 1,4 16V je zvukovo kdesi inde. Citovat
Host Guest_Tom Vloženo 11. Duben 2006 Vloženo 11. Duben 2006 On ten motor je trochu degradovaný prevodovkou (všetky ostatné motorizácie majú lepšiu) a verím, že ak by bol býval ten motor dostal recirkuláciu výfukových plynov, tak by bola spotreba temer na úrovni 1,4 16V/55 kW. A priebeh točivého momentu by som nazval práveže veľmi dobrý. Maximum je nízko položené. Za negatívum by som označil snáď len ten nekľudný chod na voľnobehu a zvláštny zvukový prejav. 1,4 16V je zvukovo kdesi inde. Jasne ze toc. moment je nizko, ale krivka neni plocha, ale ma velke zlomy a extremy. Jakmile prekrocis max. momentu krivka strmo klesa. Na jazdeni po meste je to moc dobry motor, na dalky uz radeji 16V. Citovat
houmr Vloženo 12. Duben 2006 Vloženo 12. Duben 2006 kazdy motor ma urcite vyhody a nevyhody. MPI ma retaz kdezto 16V ma remen a ked sa roztrhne tak je to v prdeli Citovat
heckeer Vloženo 12. Duben 2006 Vloženo 12. Duben 2006 mě se teda nezdá že by mi to při chcípnutí a startu nějak klepalo autem, zkontroluj si všechny silentbloky jestli náhodou nemáš nějaký utržený... Citovat
bobek Vloženo 12. Duben 2006 Vloženo 12. Duben 2006 Při startu za studena se auto ani nehne ale jak se zahřeje tak startováni i zhasnutí je trochu neklidné ale ja bych to nerešil už jsem slyšel nazor že pokud se motor zatřese při zhasnutí tak má dobré kompresní tlaky ale beru to z rezervou jediné co mi na těchto motorech sere je ten bilej povlak víčka oleje ale voda nemizne tak to taky nebudu rešit Citovat
Host Guest_Tom Vloženo 12. Duben 2006 Vloženo 12. Duben 2006 Při startu za studena se auto ani nehne ale jak se zahřeje tak startováni i zhasnutí je trochu neklidné ale ja bych to nerešiluž jsem slyšel nazor že pokud se motor zatřese při zhasnutí tak má dobré kompresní tlaky ale beru to z rezervou jediné co mi na těchto motorech sere je ten bilej povlak víčka oleje ale voda nemizne tak to taky nebudu rešit No vidíš, já mam ten samý motor 44kW, bílý povlak na víčku nemám, ale zase se strašne ztrácí voda z nádobky, cca 3 cm za 14 dní. Za boha nevím, kam ta voda mizí..... Citovat
Host Guest_Dusan Vloženo 16. Duben 2006 Vloženo 16. Duben 2006 Tiez mam 44kw a biely povlak na viecku,voda nemizne olej nezere vobec ,obcas pri startovanii a zhasnuti sa zatrase ale inak ide dobre a ma 83tis.km Citovat
Lubo Vloženo 19. Duben 2006 Vloženo 19. Duben 2006 Roztrasenie auta pri starte a pri vypnuti mi robilo vzdy. Ale co mi zacalo cca. pred mesiacom je, ze sa zacal ozyvat silentblok motora. Pri starte, alebo ked idem cez vacsie nerovnosti tak sa to ozyva ako take klepkanie. V servise mi povedali, ze to robi bezne, ale mne sa to nezda. Mechanik na moju otazku, ci sa to nejako nemaze to prestriekal mazivom a je to lepsie. Ale vraj je to len docasne a urcite sa to zase ozve. Je to teda normalne, alebo sa mam dozadovat vymeny silentbloku? Citovat
fabka2004 Vloženo 19. Duben 2006 Vloženo 19. Duben 2006 dozadovat sa vymeny este pocas zaruky Citovat
Lubo Vloženo 19. Duben 2006 Vloženo 19. Duben 2006 No jo, budem musiet byt asi tvrdsi. Necham to na garancku o cca. dva mesiace, nemam chut chodit kazdy den po servisoch. Necham si otvorit kapotu nejakeho auta zo salonu nech mi ukazu ci je to normalne. Citovat
Lubo Vloženo 20. Duben 2006 Vloženo 20. Duben 2006 Tak som dnes volal do toho servisu a povedali, ze vymenit. Cakam na potvrdenie terminu. Snad to bude OK. Citovat
fabka2004 Vloženo 20. Duben 2006 Vloženo 20. Duben 2006 Tak som dnes volal do toho servisu a povedali, ze vymenit. Cakam na potvrdenie terminu. Snad to bude OK. Citovat
Lubo Vloženo 20. Duben 2006 Vloženo 20. Duben 2006 Tak som dnes volal do toho servisu a povedali, ze vymenit. Cakam na potvrdenie terminu. Snad to bude OK. Clovece, nie si ty nahodou zamestnanec toho servisu? . Nejako podozrivo sa tvaris Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.