petr vlach Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Sem na to blbej,je to Xenon,nebo Bi-xenon??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Sem na to blbej,je to Xenon,nebo Bi-xenon??? z toho to nespoznas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 z toho to nespoznas Aha a jak to poznam?Mámlevé světlo už dost zašlý tak chci pořídit nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Podle dálkovejch světel......Maj vlastní žárovku?Maj,tak xenon.Jedna žárovka pro obé?Bi-xenon. Jak to vidíš ? Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 pokud se ti xenon rozsvítí ještě jako dálkové světlo,pak je to bixenon ,né to přídavné,né mlhové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Podle dálkovejch světel......Maj vlastní žárovku?Maj,tak xenon.Jedna žárovka pro obé?Bi-xenon.Jak to vidíš ? Tom takhle mě svítí dálkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 takhle mě svítí dálkový takhle potkávačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Do Supa se snad dávaly jen bixenony, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ahoj Petře, jestli jsem to dobře pochopil,tak chceš kupovat nový celý světlo.Je to tak?Nebylo by lépe ho třebas jen rozleštit?Nevím,ale tvoje řešení mi příjde zbytečně drahý. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ahoj Petře,jestli jsem to dobře pochopil,tak chceš kupovat nový celý světlo.Je to tak?Nebylo by lépe ho třebas jen rozleštit?Nevím,ale tvoje řešení mi příjde zbytečně drahý. Tom Ahoj Tome, přesně jak říkáš,chci nový protože to stávající je dost zašlý zevnitř a já nevím jak to vyčistit.Jestli máte někdo radu jak na to,tak budu rád za každý typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Petře zkus si pročíst tenhle odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19760 ,tam jsou popsany "postupy" a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Nebo ještě tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40145 ,nevím jestli máš v řiti paraboly nebo skla.Popř. se poptej v okolí,kdo by ti světlo vyčistil,dneska už by s tím neměl bejt problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Já jsem koupil ten Xerapol dle tohoto návodu, ale ty světla jsou tak jetý, že to chce fakt začít tím brusným papírem. Jinak téma okolo rozleštění předních světel je už i tady v Superb sekci. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Zer0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Nebo ještě tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40145 ,nevím jestli máš v řiti paraboly nebo skla.Popř. se poptej v okolí,kdo by ti světlo vyčistil,dneska už by s tím neměl bejt problém. Ony to právě nejsou skla,ale je to plast a proto to prej pujde blbě rozleštit.rozdělávací taky nejsou tak je skusim rozlepit tou horkovzduěnou pistolou protože je to zašlý aji zevnitř,páč se tam dostává odněkud vlhkost. Doufám že to nějak půjde protože nový světlo jsem viděl na netu za hafo peněz a mě teď čekají rozvody takže bych ty peníze radši určitě investoval do rozvodů. Snad mě to nepraskne ten plas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Ony to právě nejsou skla,ale je to plast a proto to prej pujde blbě rozleštit.rozdělávací taky nejsou tak je skusim rozlepit tou horkovzduěnou pistolou protože je to zašlý aji zevnitř,páč se tam dostává odněkud vlhkost.Doufám že to nějak půjde protože nový světlo jsem viděl na netu za hafo peněz a mě teď čekají rozvody takže bych ty peníze radši určitě investoval do rozvodů. Snad mě to nepraskne ten plas. No nevím Petře, už pár lidí se o to s tou horkovzduškou pokoušelo.. Abys nelitoval, že ses do toho pustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 pokud se ti xenon rozsvítí ještě jako dálkové světlo,pak je to bixenon ,né to přídavné,né mlhové Tak teď jsem z toho v pasti já.Jirko jak jsi to myslel?Tak dálková světla jsou i na bixenonech ne?Je tam parkovačka,mlhovka,klasika xenon(bixenon) a dálkové ne? Aspoň já tam mám i dalková světla zvlášť ikdyž mám bixenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Superb I ma bud halogen nebo bi-xenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Tak teď jsem z toho v pasti já.Jirko jak jsi to myslel?Tak dálková světla jsou i na bixenonech ne?Je tam parkovačka,mlhovka,klasika xenon(bixenon) a dálkové ne?Aspoň já tam mám i dalková světla zvlášť ikdyž mám bixenony Bixenon - jedna žárovka pro potkávací i dálková světla. Přepínají se pouze přesouváním clony a tim změnou ohniska. MÁŠ BIXENON Editováno: 4. Září 2012, autor: humvee4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Bixenon znamená, že výbojka má dvě (tedy bi) "vlákna" - tedy patří do patice místo H4, kdežto xenon místo H7, páč místo druhého vlákna má druhou žárovku (dálková světla) Teď jsem koupil xenony od firmy XENIUM a luxus....se divím, že už je tam nemám dávno. To je pořád dokola,Bixenon má clonítko,které se při přepnutí na dálková otevře! Žádná dvě vlákna nic typu d2s i v tlumených i dálkových... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) Editováno: 4. Září 2012, autor: humvee4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 co vim já tak žádnej Superb 1 nemá bi-xenony, jen klasický xenony s paticí H7 a dálkáče má zvlášt s paticí H3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) už jsem chytřejší a vím že do superba se dávali jen halogeny,nebo bi-xenony. Takže mám bi-xenon Editováno: 1. leden 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 (editace) první omyl mé osoby, ale už jsem se poučil:-) Editováno: 1. leden 2011, autor: SikiB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Aha a na to si došel kde? :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 realita synku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.