Publikováno Září 30, 200915 r Ahoj, chtel bych poprosit nekoho, kdo je trochu vice IT zrucny nez ja, zda by mi mohl pomoct :-). Stava se mi, po chvili prohlizeni stranek v prohlizeci (chrome ci mozilla), ze zacne notas, nebo spise WIN XP home, vyuzivat vykon procesoru na 100%. Coz zpusobi velke spomaleni notase. K pripojeni pouzivam Ufona, zadna slava rychlost, ale jsem spokojeny. Chystam se tomu naformatovat disk, ale moc se mi nechce, pokud nekdo tusi co tomu je, tak budu moooooooc vdecny . Diky vsem za radu H.
Říjen 1, 200915 r Podívej se do Správce úloh, co to vytížení způsobuje, který proces. Upraveno Říjen 1, 200915 r od Lancelot
Říjen 1, 200915 r Ano,mrkni se co to dělá.Mi to jednou dělalo ICQ nebo Skype. Jinak zkus promazat Cookies
Říjen 1, 200915 r Autor Bohuzel ve spravci uloh je prave chrome ci mozilla, ktera v te zalozce Processes (mam WIN v English) ve sloupci CPU miva treba 92, 95..... Fakt si lamu hlavu nad tim cim by to mohlo byt.... Notas ma 1.2 GB RAM a tam byva zabranych tak 450 MB...., ale CPU Usage byva na 100% a bezi tam fakt jen Crome ci Mozilla H. Podívej se do Správce úloh, co to vytížení způsobuje, který proces.
Říjen 1, 200915 r A dělá to náhodně nebo při něčem konkrétním? Myslím v rámci těch prohlížečů. Upraveno Říjen 1, 200915 r od Lancelot
Říjen 2, 200915 r Autor Vetsinou, kdyz provadis nejakou operaci, treba ted, kdyz jsem klikal na tlacitko odpovez...tak stoupne zatez procesoru na 100%, stejne tak, kdyz tohle pisu, tak pisu temer poslepu, protoze nez se objevi pismena, ma to tak vterinovou prodlevu. H. A dělá to náhodně nebo při něčem konkrétním?Myslím v rámci těch prohlížečů.
Říjen 3, 200915 r Tak to kruci nevím, nemáš v těch prohlížečích nějaký toolbar? Máš firewall? Asi ti nezbude než zkusit přeinstalovat ty prohlížeče. Ještě si vymaž cache u obou prohlížečů. Projel si komp antivirem a programem proti adwaru, spywaru a malwaru?
Říjen 5, 200915 r Autor Ahoj, tim se netrap, mam firewall, mam NOD32, tak snad vir to nebude :-). Moc nerozumim tomu co to dela, ale uz se mne nekolikrat osvedcil drasticky pristup ;-), pujcim si ext. disk, hodim tam data (teda MP3ky ;-)) a naformatuju to ;-). Dekuji. H. PS: Prosim admina a zavreni tematu :-) Tak to kruci nevím, nemáš v těch prohlížečích nějaký toolbar?Máš firewall? Asi ti nezbude než zkusit přeinstalovat ty prohlížeče. Ještě si vymaž cache u obou prohlížečů. Projel si komp antivirem a programem proti adwaru, spywaru a malwaru?
Říjen 10, 201014 r Vetsinou, kdyz provadis nejakou operaci, treba ted, kdyz jsem klikal na tlacitko odpovez...tak stoupne zatez procesoru na 100%, stejne tak, kdyz tohle pisu, tak pisu temer poslepu, protoze nez se objevi pismena, ma to tak vterinovou prodlevu. H. Ahoj, heled zkus dat nabidku start a do spustit napis msconfig a pak najdi založku po spuštění a tam si povypínej spuštěný zbytečný aplikace, který ti to napíše , že jedou hned po startu, ikdyž je nevidíš (okna),tak běžej, pak dej ukončit bez restartu a až zase někdy zapneš notas, tak ti vyskočí ve win šedý okno a v levo dole je políčko příště tuto zprávu nezobrazovat, tak zafajfknout a ok. Pak bych si stahl ccleaner a pročistil to. No a pokud ti to nebude fachat a jsi z prahy, tak bud cinkni na 774089588 nebo napíš na Libor77@centrum.cz nebo se stav a já ti to vyspravim. Nějak se ti snažím živit pár let.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.