Hany Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahoj, chtel bych poprosit nekoho, kdo je trochu vice IT zrucny nez ja, zda by mi mohl pomoct :-). Stava se mi, po chvili prohlizeni stranek v prohlizeci (chrome ci mozilla), ze zacne notas, nebo spise WIN XP home, vyuzivat vykon procesoru na 100%. Coz zpusobi velke spomaleni notase. K pripojeni pouzivam Ufona, zadna slava rychlost, ale jsem spokojeny. Chystam se tomu naformatovat disk, ale moc se mi nechce, pokud nekdo tusi co tomu je, tak budu moooooooc vdecny . Diky vsem za radu H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) Podívej se do Správce úloh, co to vytížení způsobuje, který proces. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ano,mrkni se co to dělá.Mi to jednou dělalo ICQ nebo Skype. Jinak zkus promazat Cookies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Bohuzel ve spravci uloh je prave chrome ci mozilla, ktera v te zalozce Processes (mam WIN v English) ve sloupci CPU miva treba 92, 95..... Fakt si lamu hlavu nad tim cim by to mohlo byt.... Notas ma 1.2 GB RAM a tam byva zabranych tak 450 MB...., ale CPU Usage byva na 100% a bezi tam fakt jen Crome ci Mozilla H. Podívej se do Správce úloh, co to vytížení způsobuje, který proces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) A dělá to náhodně nebo při něčem konkrétním? Myslím v rámci těch prohlížečů. Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Vetsinou, kdyz provadis nejakou operaci, treba ted, kdyz jsem klikal na tlacitko odpovez...tak stoupne zatez procesoru na 100%, stejne tak, kdyz tohle pisu, tak pisu temer poslepu, protoze nez se objevi pismena, ma to tak vterinovou prodlevu. H. A dělá to náhodně nebo při něčem konkrétním?Myslím v rámci těch prohlížečů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to kruci nevím, nemáš v těch prohlížečích nějaký toolbar? Máš firewall? Asi ti nezbude než zkusit přeinstalovat ty prohlížeče. Ještě si vymaž cache u obou prohlížečů. Projel si komp antivirem a programem proti adwaru, spywaru a malwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ahoj, tim se netrap, mam firewall, mam NOD32, tak snad vir to nebude :-). Moc nerozumim tomu co to dela, ale uz se mne nekolikrat osvedcil drasticky pristup ;-), pujcim si ext. disk, hodim tam data (teda MP3ky ;-)) a naformatuju to ;-). Dekuji. H. PS: Prosim admina a zavreni tematu :-) Tak to kruci nevím, nemáš v těch prohlížečích nějaký toolbar?Máš firewall? Asi ti nezbude než zkusit přeinstalovat ty prohlížeče. Ještě si vymaž cache u obou prohlížečů. Projel si komp antivirem a programem proti adwaru, spywaru a malwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Viděl bych to na nějaký virek. FORMAT C: většinou pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor77 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Vetsinou, kdyz provadis nejakou operaci, treba ted, kdyz jsem klikal na tlacitko odpovez...tak stoupne zatez procesoru na 100%, stejne tak, kdyz tohle pisu, tak pisu temer poslepu, protoze nez se objevi pismena, ma to tak vterinovou prodlevu. H. Ahoj, heled zkus dat nabidku start a do spustit napis msconfig a pak najdi založku po spuštění a tam si povypínej spuštěný zbytečný aplikace, který ti to napíše , že jedou hned po startu, ikdyž je nevidíš (okna),tak běžej, pak dej ukončit bez restartu a až zase někdy zapneš notas, tak ti vyskočí ve win šedý okno a v levo dole je políčko příště tuto zprávu nezobrazovat, tak zafajfknout a ok. Pak bych si stahl ccleaner a pročistil to. No a pokud ti to nebude fachat a jsi z prahy, tak bud cinkni na 774089588 nebo napíš na Libor77@centrum.cz nebo se stav a já ti to vyspravim. Nějak se ti snažím živit pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.