juke.box Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 No jasně že jde,na celý koncern VW. To máš opravdu "babičku" tady fakt potřebuješ opravdu jen ten kabel KKL, jen teda musíš udělat nějakej kompromis a rozchodit program na PC. Někdo to rozchodí i na W7 pomocí vizualizačního softu, ale to jsou lidi,co si s PC opravdu potykají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 já od nich měl kabel KKL 409 ale žádný program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielll Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 No bezva,a jak se ti povedlo,co jsi s tím udělal,že to začlo makat,mám totiž podobný problém..díky moc. Pavel Š. Díky za pomoc trochu jsem s tím válčil, ale nakonec jsem to rozjel a všechno šlape. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimino415 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 No bezva,a jak se ti povedlo,co jsi s tím udělal,že to začlo makat,mám totiž podobný problém..díky moc. Pavel Š. Čau co myslíš máš kabel ale nemůžeš rozchodit program na win 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Billbo Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 No bezva,a jak se ti povedlo,co jsi s tím udělal,že to začlo makat,mám totiž podobný problém..díky moc. Pavel Š. A co tak spustit s podporou kompatibility pro win xp ? (vlastnosti----->kompatibilita----->spustit v režimu kompatibility pro win xp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Zdravám všechny, omlouvám se, že oživuji tak staré téma, ale nevíte někdo kde nastavim na Windows XP to číslo portu ? Nikde to nemůžu najít. jak zde někdo psal, že se to třeba připojí na COM7, ale je to potřeba na COM1-4 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 ve správci systému a tam se musis proklikat na konkretni polozku a vybrat port... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Zdravím, chtěl by jsem diagnostickej kabel na Fabii II facelift motor 1.2 tsi. Chtěl bych to jenom na využití aktivace kravinek jako třeba při otočení klíčku do první polohy aby mi vylítly ručičky na budikach nahoru a dolů..... jakej kabel mi doporučujete? Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Je potřeba HEX-CAN kabel. Pokud ho potřebuješ jen na tohle, tak je možná levnější, rychlejší a bez rizika se na někoho obrátit (tím si nedělám nějakou reklamu, jen mluvím ze zkušenosti ). Originální kabely jsou třeba tu - www.pc-autodiagnostika.cz , na VWclubu jeden člen uměl také sehnat originální kabel za lepší cenu, myslím za 6500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 (editace) A nevíte jaký kravinky se do fabie II facelift s maxidotem daj ještě nahrát? já sem až z Trutnova Editováno: 24. Květen 2013, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipoforall Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Hoj, už někdo rozchodil hex-can kábl s vcds 11.11? před tejdnem jsem řešil jednu čínskou kopii a docela sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.