TiGeRZ Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Myslim ze seat spravil velky krok vpred..... Seat Ibiza Concept IBZ Dufam ze toto auto pojde do vyroby.... :rock: Ak to tu niekde je prosim delete..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak tohle vypadá moc hezky. lepší jak Fll, teď zaleží co by tam dávali za motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 každý auto si najde svýho majitele.....a myslím, že tady je víc těch co jdou po znaku škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak možná kvůli tomuhle bych i změnil znak Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) krásný na pohled.....já měl tu čest jezdit a tím pádem sedět v Seatech: leon, ibiza a mě se to uvnitř nelíbí...nějak mě interiér a celkovej vnitřní design neoslovil......ale leon jezdí moooc hezky...a upřímě pro mě je důležitější jak vypadá auto uvnitř než venku ...přeci jen jsem víc ve vopze než mimo něj Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak tady bude třeba introš taky novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ideální vůz by byl zvenku Ibiza, uvnitř Fabia a znak Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 krásný na pohled.....já měl tu čest jezdit a tím pádem sedět v Seatech: leon, ibiza a mě se to uvnitř nelíbí...nějak mě interiér a celkovej vnitřní design neoslovil......ale leon jezdí moooc hezky...a upřímě pro mě je důležitější jak vypadá auto uvnitř než venku ...přeci jen jsem víc ve vopze než mimo něj Souhlas s Markem, Seaty z venku jsou moc povedený, ale interiér silně pokulhává. Tento koncept je hezkej, ale zadní čáasti vozu mi připomíná trochu Hondu Civic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak pokud by to takhle zůstalo v sérii tak mě se to líbí moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 SEAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.