drass Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Mam roomsta 1.4 51kw a nad 120km/h (3000 ot) hodi do mudzoveho rezimu maxidot vypise EMISE rosvieti sa kontrolka motoru a VAG pise "horni medze plniciho tlaku prekrocena". Ma roomster n75 neviem ho nikde najst a cudne ze pri 1,2,3 sa da tocit do 4000. Niekto niaky napad? Editováno: 15. Říjen 2009, autor: drass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 chce to log....3kvalt plnej plyn od 1500 do 4000otáček...a dej ho sem, viděl bych to tak, že máš zatuhlou regulaci na turbu....zkus s tím pohnout je to taková ta tyčka na turbu a musí s ní jít hýbat....ale může to být i ta N75, udělej log a budeš moudřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) idem ho spravit ale ide snou hybat n75 pri akcnych clenoch tuka Editováno: 29. Říjen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal2 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) jak jsi dopad,mam asi stejny problem dneska rano se mi rozsvitila kontrolka motoru a MAXIDOT napsal ,,EMISE DO SERVISU!,, Editováno: 25. Listopad 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Nezabudni dat vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Zabudol som napisat vyriesenie problemu. Obtokovy ventil na turbe sa zasekol, nastriekal som wd a rozhybal, uz to ide pol roka klop klop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christien19 Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Dobry den,mam skoda roomster praktik 1,4 tdi ,51kw a auto mi pri 3000ot ztraci vykon,dneska jsem jej privezl ze servisu,kde mi rekli,ze jsou spatne vstriky,tak se daly zanovni,auto ujelo 300km a opet ztraci vykon,nevi prosim nekdo,cim by to mohlo byt??uz jsem z auta zoufaly...:-(Dekuji za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Základ je diagnostika, potom se dá teprve laborovat. Jaké chyby hlásila diagnostika před výměnou vstřiků? Co píše teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.