Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

doporucena kombinace:D fabia combi, sklomene sedacky, silne tonovani zadnich oken, plus deka a polstar:D rozhodne asi 3x vic mista jako ciste na zadnich sedackach. aspon se zjisti kvalita cinskych tlumicu co tma dal byvalej debilni majitel.

• o 4 týdny později...
Vloženo

ve fabce to je o ničem.. je to jak v konzervě.. ve svém polu 3dv. posunu sedačky dopředu a sklopim zaroven.. sednu, natahnu nohy..jako na gauči..sedačky jsou nizko takže když je nahoře tak skoooro se i narovna... ve fabce ani omylem.. a na těch přednich sedačkach to je o zdraví..

Vloženo

však já mluvím o combi.. jo jde to v každém autě... z jednoho je člověk dojebany víc, z druhého mín... já to mám s čím srovnat takže já jsem se svým spokojený, i přítelkyně..ale chápu že kdo nevyzkouší, ten nepochopí... ale tak nechám vás žít v představě že ve fabii combi je hafo místa... pod pojmem honě místa bych si spíš představoval superb II combi...

Vloženo

Ve Fabii jsem to ještě nezkoušel, ale něco jsem se v ní už naspal. V kombíku je to naprostá pohodička. Přední sedačky dopředu, vyjmout zadní sedáky, zadní opěradla sklopit, otočit hlavové opěrky a na podlahu kufru mám vyřezané dva kusy polystyrenu výšky 7cm. Leháro je pak úplně rovný a ve dvou se dá parádně vyspat. Jezdim po rally a už jsem takhle něco naspal. Ale nutno říct, že co do šířky na tom byl líp Peugeot 309. Ale tam zas nebyly tak pěkný koberečky :)

Vloženo

Šlo to i ve starý šáde jen s lůžkovou úpravou - přední sedačky na max dopředu a sklopit jejich opěráky dozadu. Zadní opěráky se přitom nesklápěly a přesto bylo dost místa pro dvojici. Tak aby to nešlo v hatchbacku s kufrem výhradně za zadním opěradlem - i neděleným...

Vloženo (editace)

v sadesce to slo i bez lozni upravy ;) a muzu potvrdit ze i na jedny sedacce ( spolujezdce ) bylo mista dost kdyz na to prislo a byla proste nouze a venku - 15 :D

Editováno: , autor: Lukason
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...