Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kde máš avatar????????? :unsure:

uz byl okoukanej :) hledam neco lepcejsiho :D jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam.

mas plnej kalendar testovani koukam lollol

Vloženo
:rolleyes: pardon, uz tu o astre nepadne ani slovo

Já taky nemohl psát o Okince :p

PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku

, prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?

A co ta Astra teda :smich:?

Vloženo (editace)

Já taky nemohl psát o Okince :p

PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku

, prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?

A co ta Astra teda :smich:?

to si teda klidne psat moh, myslim, ze by to tu nikomu nevadilo ;)

ted ti nerozumim.... ale myslim, ze je mi to jedno :)

astra? jaka astra???????????????? :p .

Editováno: , autor: drncice
Vloženo (editace)
ej či som dobrý.... :)

si nejlepsi, jinak k tomu satelitu............... kozeny sedacky jsou ne zrovna prakticky, kdyz se clovek vic odvaze, pak se k tomu lepi, neni to prijemny :) jinak mista je tam taaaaak moc, ze se tam da delat mnohem vic cviceni, nez v ty fabii. Ale abysme se vratili k tematu a neresili satelitni programy ;) , fabii budu mit zase po roce pujcenou, nez mi opravej felinu, takze pak podam hlaseni.

Profor - uz se trenoval? letos?

Editováno: , autor: drncice
Vloženo
musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil :huh:

Chyba :p

já vím :rolleyes: , všechny svá předchozí auta (stodvácu,Formana,Feldu kombajna) jsem prubnul, ale Fábku jaksi ještě ne ... pokusím se napravit :prc:;)

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

No já jen suše konstatuju, že to jde. Ale musí nato být drobnější slečna jinak si omlátí nohy a hlavu. Podle zkušeností jen doporučuji dobře zabrzdit .... žadny velky komfort to ale neni ... ale když to jinak nejde ... ještě že už je celkem teplo lol

Vloženo
no davaj davaj hehe :-)

OII je oproti F naprostý LUXUS!

Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc :smich:

Vloženo

Hehe no musíš to jedine dnu napustiť a nie striekať kade tade hehe :)

no davaj davaj hehe :-)

OII je oproti F naprostý LUXUS!

Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...