Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D kdyby mi nekdo na noc pujcil OIIRS ci FRS tak ja bych to vzal za vas.. :D
:D kdyby mi nekdo na noc pujcil OIIRS ci FRS tak ja bych to vzal za vas.. :D

A nejlépe i s ženskou, ne?

proč nejlepe? ne dekuji to si umim obstarat sam..

tady se má snad mluvit o :prc: ve fabii ne v nějaký OIIRS :scooter: ....................................... :palec2:

tady se má snad mluvit o :prc: ve fabii ne v nějaký OIIRS :scooter: ....................................... :palec2:

kufr jako kufr.. jen na sport pruzinach tak to moc nehoupe..

tady se má snad mluvit o  :prc: ve fabii ne v nějaký OIIRS :scooter:  ....................................... :palec2:

kufr jako kufr.. jen na sport pruzinach tak to moc nehoupe..

A sedačky víc tlačí :smich:

se podá :D

nj musi to bejt supr! sex v rs version!

Já jsem rád že se svezu aspon rsem (OIIRS) jsem ješte nejel :) jinak OIRS,FRS nekolikrat a měl jsem to i už pučený :o) ale OIIRS fakt ne musi to bejt supr kara!

se podá :D

nj musi to bejt supr! sex v rs version!

Já jsem rád že se svezu aspon rsem (OIIRS) jsem ješte nejel :) jinak OIRS,FRS nekolikrat a měl jsem to i už pučený :o) ale OIIRS fakt ne musi to bejt supr kara!

Si piš :p

Objednej si někde předváděčku, dealeři nabízí...

mischicka to už je FII :)

sex v FI, na zadnim sedadle, naprosto v pohode. lol

ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. ;) Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny B) Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro ;);)

ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. ;) Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny B) Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro ;);)

Ale musíš mít malý model, prt. já sám když si sednu na zadní sedačku, tak se tam vzpřímený nevejdu <_< Ale jednou jsem to zkoušel jak píšeš a nebyl to takovej horor :t

ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. ;) Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny  B)  Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro  ;)  ;)

Ale musíš mít malý model, prt. já sám když si sednu na zadní sedačku, tak se tam vzpřímený nevejdu <_< Ale jednou jsem to zkoušel jak píšeš a nebyl to takovej horor :t

no tak vidíš ;) , žádnej horor, to je taky dobrý hodnocení :rolleyes: jinak, těžko se to vysvětluje, musí se to zkusit kol7

Škoda-málo místa

Škoda-málo místa

foto převzato

mno jo, když ona se tam nanda taky rozcápne tak, že už k ní nikdo jinej nemůže, to pak souhlasím :doh

Zdarec tak koukám je to tady nějaké divoké :D

Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu :t přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla :D já 182cm,partnerka 175cm :D (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau -_-

Upraveno od xtrack

to je dobreee, len ako tam vtesnat maleho :D:D

Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu :t přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla :D já 182cm,partnerka 175cm :D (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau -_-

přesně, jak říkáš, když se chce, všechno jde :rolleyes: a my, holky, co bysme pro vás neudělaly, se prostě vejdem všude ;)

NOTA: malýho nacpeš všude B)B)B)

to je dobreee, len ako tam vtesnat maleho :D:D

mmch, kterou od DM máš nejradši??? :punk:

Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu :t  přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla :D  já 182cm,partnerka 175cm :D (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš.......  tak se mějte čau -_-

přesně, jak říkáš, když se chce, všechno jde :rolleyes: a my, holky, co bysme pro vás neudělaly, se prostě vejdem všude ;)

Ahoj nikoho snad neurazím ani se o to nepokouším....ale i holky zajímají auta?to koukám jsi asi první :D kterou znám

bobo:tvoje ? :) nebo z amatarek .. Podle interieru usuzuji ze tve rs :) jesi se nepletu

bobo:tvoje ? :) nebo z amatarek .. Podle interieru usuzuji ze tve rs :) jesi se nepletu

A proto tam má napsáno Foto převzato lol

a jo dole:) ale i tak hezky interier rs:) ta zenska nic moc..

Upraveno od kodemi

Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu :t  přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla :D  já 182cm,partnerka 175cm :D (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš.......  tak se mějte čau -_-

Ahoj nikoho snad neurazím ani se o to nepokouším....ale i holky zajímají auta?to koukám jsi asi první :D kterou znám

ahoj, neurazíš ;) co se týká aut, tak ráda řídím. Když se naštvu, nebo si potřebuju vyčistit hlavu, tak sbalim klíče, tu mojí šmudlinu a vyrazim, kamkoliv, prostě jen tak. Co se týká tuningu, tak takový ty "opičárny" nesnášim, bohužel, se mi moc nelíbí ani to, co mám na autě já, jenže takhle už mi jí přivezli a pomalu si zvykám :unsure: Mám ráda velký rodinný auta, líběj se mi třeba: alhambra, zafira, note, scenic, mže bejt i 307sw, prostě ty větší. Co nemusim jsou prdítka typu: K, 206, C1,2 atd. Jinak když kolem mě profrčí pěkně udělaný jakýkoliv auto, tak se samozřejmně taky otočím B) prostě a jasně, auta se mi líběj a i když to žere prachy, je to svým způsobem vášeň, koníče, nevím, ale není měsíc, abych zapomněla tý svojí berunce něco pořídit :p Tak to je snad všechno, čím bych se mohla obhájit a snad nejsem na palici, když jsem "jen" ženská za volantem B)B)B) paaaaaaaaa

xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný B):vamp (ten upírek se mi líbí)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.