Březen 21, 200718 r kdyby mi nekdo na noc pujcil OIIRS ci FRS tak ja bych to vzal za vas.. A nejlépe i s ženskou, ne?
Březen 21, 200718 r tady se má snad mluvit o ve fabii ne v nějaký OIIRS .......................................
Březen 21, 200718 r tady se má snad mluvit o ve fabii ne v nějaký OIIRS ....................................... kufr jako kufr.. jen na sport pruzinach tak to moc nehoupe..
Březen 22, 200718 r tady se má snad mluvit o ve fabii ne v nějaký OIIRS ....................................... kufr jako kufr.. jen na sport pruzinach tak to moc nehoupe.. A sedačky víc tlačí
Březen 22, 200718 r se podá nj musi to bejt supr! sex v rs version! Já jsem rád že se svezu aspon rsem (OIIRS) jsem ješte nejel jinak OIRS,FRS nekolikrat a měl jsem to i už pučený ) ale OIIRS fakt ne musi to bejt supr kara!
Březen 22, 200718 r se podá nj musi to bejt supr! sex v rs version! Já jsem rád že se svezu aspon rsem (OIIRS) jsem ješte nejel jinak OIRS,FRS nekolikrat a měl jsem to i už pučený ) ale OIIRS fakt ne musi to bejt supr kara! Si piš Objednej si někde předváděčku, dealeři nabízí...
Březen 23, 200718 r ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro
Březen 23, 200718 r ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro Ale musíš mít malý model, prt. já sám když si sednu na zadní sedačku, tak se tam vzpřímený nevejdu Ale jednou jsem to zkoušel jak píšeš a nebyl to takovej horor
Březen 24, 200718 r ahoj všichni, co se týká sexu ve fabce, tak mám vyzkoušeno a jde to parádně. Pokud to děláte vzadu, může se holka pěkně držet opěrek hlavy a jde to, jako po másle. To má pak člověk větší sílů na lumpačiny Takže můžu jen doporučit. Samo, že se to dá i zezadu, když se protáhnete mezi předníma sedadlama a zase se můžete držet opěrek, ovšem teď těch předních a taky to funguje. Jojo, fábie. Tak se tu mějte a trénujte, začína jaro Ale musíš mít malý model, prt. já sám když si sednu na zadní sedačku, tak se tam vzpřímený nevejdu Ale jednou jsem to zkoušel jak píšeš a nebyl to takovej horor no tak vidíš , žádnej horor, to je taky dobrý hodnocení jinak, těžko se to vysvětluje, musí se to zkusit kol7
Březen 24, 200718 r Škoda-málo místafoto převzato mno jo, když ona se tam nanda taky rozcápne tak, že už k ní nikdo jinej nemůže, to pak souhlasím
Březen 24, 200718 r Zdarec tak koukám je to tady nějaké divoké Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla já 182cm,partnerka 175cm (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau Upraveno Březen 24, 200718 r od xtrack
Březen 25, 200718 r Zdarec tak koukám je to tady nějaké divoké Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla já 182cm,partnerka 175cm (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau přesně, jak říkáš, když se chce, všechno jde a my, holky, co bysme pro vás neudělaly, se prostě vejdem všude NOTA: malýho nacpeš všude
Březen 25, 200718 r Zdarec tak koukám je to tady nějaké divoké Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla já 182cm,partnerka 175cm (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau přesně, jak říkáš, když se chce, všechno jde a my, holky, co bysme pro vás neudělaly, se prostě vejdem všude NOTA: malýho nacpeš všude Ahoj nikoho snad neurazím ani se o to nepokouším....ale i holky zajímají auta?to koukám jsi asi první kterou znám
Březen 25, 200718 r bobo:tvoje ? nebo z amatarek .. Podle interieru usuzuji ze tve rs jesi se nepletu
Březen 25, 200718 r bobo:tvoje ? nebo z amatarek .. Podle interieru usuzuji ze tve rs jesi se nepletu A proto tam má napsáno Foto převzato
Březen 25, 200718 r a jo dole:) ale i tak hezky interier rs:) ta zenska nic moc.. Upraveno Březen 25, 200718 r od kodemi
Březen 25, 200718 r Zdarec tak koukám je to tady nějaké divoké Můžu potvrdit že ve F I se dá solidně zablbnout vzadu přední sedačky úplně vpřed a je to paráda a díky klimě se pak docela dobře odmlží i skla já 182cm,partnerka 175cm (jen tak uvádím naši výšku) ale kdybych měl 2metry taky by se to nějak dalo :Dkdyž musíš tak musíš....... tak se mějte čau přesně, jak říkáš, když se chce, všechno jde a my, holky, co bysme pro vás neudělaly, se prostě vejdem všude NOTA: malýho nacpeš všude Ahoj nikoho snad neurazím ani se o to nepokouším....ale i holky zajímají auta?to koukám jsi asi první kterou znám ahoj, neurazíš co se týká aut, tak ráda řídím. Když se naštvu, nebo si potřebuju vyčistit hlavu, tak sbalim klíče, tu mojí šmudlinu a vyrazim, kamkoliv, prostě jen tak. Co se týká tuningu, tak takový ty "opičárny" nesnášim, bohužel, se mi moc nelíbí ani to, co mám na autě já, jenže takhle už mi jí přivezli a pomalu si zvykám Mám ráda velký rodinný auta, líběj se mi třeba: alhambra, zafira, note, scenic, mže bejt i 307sw, prostě ty větší. Co nemusim jsou prdítka typu: K, 206, C1,2 atd. Jinak když kolem mě profrčí pěkně udělaný jakýkoliv auto, tak se samozřejmně taky otočím prostě a jasně, auta se mi líběj a i když to žere prachy, je to svým způsobem vášeň, koníče, nevím, ale není měsíc, abych zapomněla tý svojí berunce něco pořídit Tak to je snad všechno, čím bych se mohla obhájit a snad nejsem na palici, když jsem "jen" ženská za volantem paaaaaaaaa
Březen 25, 200718 r xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný (ten upírek se mi líbí)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.