Březen 28, 200718 r Co je to sex? Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... Já jsem jenom zkoušel jestli je někdo schopnej mi vůbec odpovědět...když to tu každej probírá SEX je zkratka
Březen 28, 200718 r ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou Safe sex with same sex
Březen 28, 200718 r ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou Safe sex with same sex mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem Upraveno Březen 28, 200718 r od drncice
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem takze s zenskou,nazorne ukazes
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? Upraveno Březen 29, 200718 r od mischicka
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem takze s zenskou,nazorne ukazes kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim
Březen 29, 200718 r kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime Urobime to inak,dones ty peknu a dobru dievcinu a ja ju spracujem
Březen 29, 200718 r kdyz dodas peknou a hodnopu holku, ktera bude mit pekny auto, tak uvidime Urobime to inak,dones ty peknu a dobru dievcinu a ja ju spracujem hm, to sem jako necetla
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim Jako že jsme tu všichni dangerous...obzvláště v posteli
Březen 29, 200718 r mno ja myslim, ze jsem v pelechu i v AUTE dost dangerous s zenskou, nebo s chlapem A tím chceš říct, že někdo tady ne e ? ted ti nerozumim Jako že jsme tu všichni dangerous...obzvláště v posteli no, to jo uz se bojim
Březen 29, 200718 r Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? a Drncice: na mischicku pozor..minule vysvitlo že je to bývalý užívateľ V///RS a terajší Reso a proti nemu je skoro celé fórum..
Březen 29, 200718 r Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? Ano potrebujem,vola sa to xenony )) Co sa tyka exu mam ho podla potreby a pre rypalov,nie je to ani jedna rucka ))))) a dobre vies ,ze si brusim zubky na tu tvoju spolupracovnicku
Březen 29, 200718 r Bemooooooooo už to potrebuješ čooooooooooooooooo? Ano potrebujem,vola sa to xenony )) Co sa tyka exu mam ho podla potreby a pre rypalov,nie je to ani jedna rucka ))))) a dobre vies ,ze si brusim zubky na tu tvoju spolupracovnicku Bemošik, spolupracovníčka ma v pondelok znásilnila...no čo boli sme napití.... Hlavne v utorok bola kopa srandy keď som jej, s oooobrovským oknom hovoril, čo sa dialo v noci NEDÁM NEDÁM A EŠTE RAZ NEDÁM
Březen 29, 200718 r Profor: jsem si zrovna řikal jestli je technicky možný aby ženská znásilnila chlapa
Březen 29, 200718 r Mazem si ta z icq listu,zkazil si moje detske sny Tak to gratulujem,ty hajzlik jeden,suchni sem dake podrobnosti Vsak sme tu ako jedna velka rodina,tak sa podel.. A divne je,ze zenske znasilnuju chlapov iba ked maju vypite,mozem to potvrdit
Březen 29, 200718 r Mazem si ta z icq listu,zkazil si moje detske sny Tak to gratulujem,ty hajzlik jeden,suchni sem dake podrobnosti Vsak sme tu ako jedna velka rodina,tak sa podel.. A divne je,ze zenske znasilnuju chlapov iba ked maju vypite,mozem to potvrdit No to je medzi mnou a ňou Ale v utorok večer som zistil že som aj fotil hehe, ale zrovna teraz mi prestalo fungovať uploadovanie obrázkov....HEHE.... A Milos, vidíš Bemo potvrdil, musí ale byť riadne spitá...ešte si pamätám že mi hovorila "ty hajzlík" keď na mňa liezla....
Březen 29, 200718 r Z čoho???? Nikdy si nikoho neznásilnila??? Upraveno Březen 29, 200718 r od profor
Březen 29, 200718 r jsem v soku to jo, ale nerikala jsem mu ty hajzliku Ona to myslela v dobrom... Tak kedy prídeš na slovensko?
Březen 29, 200718 r jsem v soku to jo, ale nerikala jsem mu ty hajzliku Ona to myslela v dobrom... Tak kedy prídeš na slovensko? co bych tam delala? nerikam u toho ty hajzliku, ani v dobrym leda ze bys chtel nafotit ten navod na sex ve fabii, jinak potom nevim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.