Březen 29, 200718 r aaaa fotografovanie nechám radšej na bema, on je viac fotogenický no fotit budu ja a jako figuriny muezete bejt vy 2
Březen 29, 200718 r aaaa fotografovanie nechám radšej na bema, on je viac fotogenický no fotit budu ja a jako figuriny muezete bejt vy 2 jooo a vezmete si nejaky pekny trencle
Březen 29, 200718 r si vysokej alebo nízkej postavy? to jsou na fotografa nejaky specialni pozdavky????
Březen 29, 200718 r si vysokej alebo nízkej postavy? a nebo je to kvuli tomu, ze dostanu na budku???????,
Březen 29, 200718 r Na budku nedostaneš, len keby si bola nižšej postavy, hodila by si sa k Bemovi pozor pozor draku, ja se nechci k nikomu hodit, ja jsem jaaaaaaaaa jinak uz jsme se tady dohodli, ze na vysce ani na VELIKOSTI nezalezi, proste,kdo si chce uzit v aute, muze a ma to zkusit. A kdyz priroda zaveli, je jedno, jestli mam dva metry, nebo ne hlavne musi chlapecek pekne vonet a bejt vymydlenej a .......... tak vubec takze nam radsi rekni, co ty a sex v aute???? hm? Upraveno Březen 29, 200718 r od drncice
Březen 29, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi
Březen 29, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi ty, hihi
Duben 6, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi ty, hihi Jejda po dlhšej dobe som zabrowzdal sem a skoro som spadol zo stoličky keď som videl Tvoj avatar že to nie si ty???
Duben 10, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi ty, hihi Jejda po dlhšej dobe som zabrowzdal sem a skoro som spadol zo stoličky keď som videl Tvoj avatar že to nie si ty??? ne, to přece nemůže být Škopková
Duben 16, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi ty, hihi Jejda po dlhšej dobe som zabrowzdal sem a skoro som spadol zo stoličky keď som videl Tvoj avatar že to nie si ty??? ne, to přece nemůže být Škopková ahoooooooooooj, sexaři ,), bohuzel, uz je to tak, jsem ji tak strasne podobna, ze ani nemelo cenu fotit me
Duben 17, 200718 r jednoznačne na zadných lebo lakťovka trochu zavadzá, ale aj pri mojej výške som nemal problém, už som to tu písal, asi si nečítala celé hihi ty, hihi Jejda po dlhšej dobe som zabrowzdal sem a skoro som spadol zo stoličky keď som videl Tvoj avatar že to nie si ty??? ne, to přece nemůže být Škopková ahoooooooooooj, sexaři ,), bohuzel, uz je to tak, jsem ji tak strasne podobna, ze ani nemelo cenu fotit me a jseš i taková od "huby"
Duben 18, 200718 r a jseš i taková od "huby" no, ty sis jeste nevsim???? no když si to promítnu zpětně, tak vyřídilku máš pěknou
Duben 18, 200718 r a jseš i taková od "huby" no, ty sis jeste nevsim???? no když si to promítnu zpětně, tak vyřídilku máš pěknou ale di ty......... , ja, takovej andel
Duben 20, 200718 r a jseš i taková od "huby" no, ty sis jeste nevsim???? no když si to promítnu zpětně, tak vyřídilku máš pěknou ale di ty......... , ja, takovej andel naprostej
Duben 20, 200718 r Až mi to rada Fabia clubu dovolí, můžu jsem dát to srovnání Fabia vs. Okinka ne, protože jsou tu i tací, že je ženský nezajímají - májí hodně práce
Duben 20, 200718 r Až mi to rada Fabia clubu dovolí, můžu jsem dát to srovnání Fabia vs. Okinka ne, protože jsou tu i tací, že je ženský nezajímají - májí hodně práce fakt je to tou prací??? ----------------------------------hele čéče kdy se můžu teda stavit, až budeš mít čas tak mi napiš SZ
Duben 20, 200718 r Až mi to rada Fabia clubu dovolí, můžu jsem dát to srovnání Fabia vs. Okinka ne, protože jsou tu i tací, že je ženský nezajímají - májí hodně práce Stačí si to rozdělit Loupežníku, jedeš na škodahome? Nezměnilo se nic?
Duben 20, 200718 r a jseš i taková od "huby" no, ty sis jeste nevsim???? no když si to promítnu zpětně, tak vyřídilku máš pěknou ale di ty......... , ja, takovej andel naprostej ???????????????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.