drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam. mas plnej kalendar testovani koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mas plnej kalendar testovani koukam ale, vis, ze ja jen tak placam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 aaaaaaaaaa ahoj Malti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam. Astra nerovná se Škoda, natož Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Astra nerovná se Škoda, natož Fabia pardon, uz tu o astre nepadne ani slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 pardon, uz tu o astre nepadne ani slovo Já taky nemohl psát o Okince PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku , prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?A co ta Astra teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Já taky nemohl psát o Okince PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku , prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?A co ta Astra teda ? to si teda klidne psat moh, myslim, ze by to tu nikomu nevadilo ted ti nerozumim.... ale myslim, ze je mi to jedno astra? jaka astra???????????????? . Editováno: 7. Květen 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Astra ten satelit?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Astra ten satelit?????????????? jojo, to je von Dudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ej či som dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) ej či som dobrý.... si nejlepsi, jinak k tomu satelitu............... kozeny sedacky jsou ne zrovna prakticky, kdyz se clovek vic odvaze, pak se k tomu lepi, neni to prijemny jinak mista je tam taaaaak moc, ze se tam da delat mnohem vic cviceni, nez v ty fabii. Ale abysme se vratili k tematu a neresili satelitni programy , fabii budu mit zase po roce pujcenou, nez mi opravej felinu, takze pak podam hlaseni. Profor - uz se trenoval? letos? Editováno: 9. Květen 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ešte nie...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ešte nie...:-( tady to teda frci, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Editováno: 9. Květen 2007, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co,mrd*te mrd*te? :rolleyes: nejak se to tu rozjelo šupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Chyba já vím , všechny svá předchozí auta (stodvácu,Formana,Feldu kombajna) jsem prubnul, ale Fábku jaksi ještě ne ... pokusím se napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 tak co,mrd*te mrd*te? :rolleyes: nejak se to tu rozjelo šupem Rozjelo, ale spamem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 a nejak to tu aj utonulo....:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 a nejak to tu aj utonulo....:-( Tak tak, pořád sem koukám a nic...zkušenosti z OII jste nechtěli, a ve F asi už nikdo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 no davaj davaj hehe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No já jen suše konstatuju, že to jde. Ale musí nato být drobnější slečna jinak si omlátí nohy a hlavu. Podle zkušeností jen doporučuji dobře zabrzdit .... žadny velky komfort to ale neni ... ale když to jinak nejde ... ještě že už je celkem teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 no davaj davaj hehe :-) OII je oproti F naprostý LUXUS! Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Hehe no musíš to jedine dnu napustiť a nie striekať kade tade hehe no davaj davaj hehe :-) OII je oproti F naprostý LUXUS! Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.