Květen 4, 200718 r Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam.
Květen 4, 200718 r Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam. mas plnej kalendar testovani koukam
Květen 6, 200718 r Kde máš avatar????????? uz byl okoukanej hledam neco lepcejsiho jinak zitra budu trenovat v astre coupe, takze sem zvedava, kolik je mista tam. Astra nerovná se Škoda, natož Fabia
Květen 7, 200718 r pardon, uz tu o astre nepadne ani slovo Já taky nemohl psát o Okince PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku , prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?A co ta Astra teda ?
Květen 7, 200718 r Já taky nemohl psát o Okince PS: Když při odpovědi mažeš něco z předchozího textu, musíš tam nechat na začátku závorku , prt. když tahle závorka není na začátku (a quote s lomítkem na konci), nezobrazuje se to jako citace, ale normální text, víš?A co ta Astra teda ? to si teda klidne psat moh, myslim, ze by to tu nikomu nevadilo ted ti nerozumim.... ale myslim, ze je mi to jedno astra? jaka astra???????????????? . Upraveno Květen 7, 200718 r od drncice
Květen 8, 200718 r ej či som dobrý.... si nejlepsi, jinak k tomu satelitu............... kozeny sedacky jsou ne zrovna prakticky, kdyz se clovek vic odvaze, pak se k tomu lepi, neni to prijemny jinak mista je tam taaaaak moc, ze se tam da delat mnohem vic cviceni, nez v ty fabii. Ale abysme se vratili k tematu a neresili satelitni programy , fabii budu mit zase po roce pujcenou, nez mi opravej felinu, takze pak podam hlaseni. Profor - uz se trenoval? letos? Upraveno Květen 9, 200718 r od drncice
Květen 9, 200718 r musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Upraveno Květen 9, 200718 r od Malta
Květen 9, 200718 r musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Chyba
Květen 10, 200718 r musím přiznat barvu, že za 2 roky a něco co mám Fábku, tak jsem ju ještě nepokřtil Chyba já vím , všechny svá předchozí auta (stodvácu,Formana,Feldu kombajna) jsem prubnul, ale Fábku jaksi ještě ne ... pokusím se napravit
Květen 10, 200718 r tak co,mrd*te mrd*te? :rolleyes: nejak se to tu rozjelo šupem Rozjelo, ale spamem
Červen 1, 200718 r a nejak to tu aj utonulo....:-( Tak tak, pořád sem koukám a nic...zkušenosti z OII jste nechtěli, a ve F asi už nikdo ne
Červen 29, 200718 r No já jen suše konstatuju, že to jde. Ale musí nato být drobnější slečna jinak si omlátí nohy a hlavu. Podle zkušeností jen doporučuji dobře zabrzdit .... žadny velky komfort to ale neni ... ale když to jinak nejde ... ještě že už je celkem teplo
Červenec 2, 200718 r no davaj davaj hehe :-) OII je oproti F naprostý LUXUS! Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc
Červenec 3, 200718 r Hehe no musíš to jedine dnu napustiť a nie striekať kade tade hehe no davaj davaj hehe :-) OII je oproti F naprostý LUXUS! Přední sedačky dopředu a vzadu je to pomalu lepší než v posteli..slečna sice byla menší, ale i tak tam bylo mraky místa..jen čištění sedačky nic moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.