Červenec 3, 200718 r nj koukam že mistička už pokořila koktavu, ale ve fabce furt nic co? bratr snad dokaže cos ty nedoved!!
Červenec 5, 200718 r Na prelome dní sa mi podarilo po dlhej dobe zasa osedlať fabinku so slečnou a sedačkam sa naštastie nestala žiadna ujma
Září 3, 200718 r pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Upraveno Září 3, 200718 r od tweetak
Září 4, 200718 r no new experiences???????? no ja sa chystam cez vikend po dlhej dobe "otestovat tlmice" tak uvidim...
Září 11, 200717 r pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Nejsi, okna zafuníš, ikdyž v autě jen dlouho sedíš, kecáš a nic neděláš...
Září 29, 200717 r pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Nejsi, okna zafuníš, ikdyž v autě jen dlouho sedíš, kecáš a nic neděláš... tak tak jinak zdravim, jak se mate?? Profor, tak jak?
Říjen 2, 200717 r No nazdyš že sa aj ozveš pohoda a ty? kde si bola? brouku, to je desne slozity znas to ne? Tak je super, ze se mas fajn, ja snad taky ted mam takovy cuky vymenit cicinu za golfa, pak zas za audinu...... furt nevim, jestli to ma vyznam s mym stylem jezdeni A co tema diskuze?? trenujes kote???????? tak ja zas frcim, peknej den paaaaaaa
Říjen 5, 200717 r Bych chtěl mít Vaše starosti Tak to já taky. Mám 161cm to by jste nevěřili co se tam dá všechno dělat. Někdy si tam připadám jako v hotelu , Psssst ale nikomu ani muk
Říjen 11, 200717 r Bych chtěl mít Vaše starosti Tak to já taky. Mám 161cm to by jste nevěřili co se tam dá všechno dělat. Někdy si tam připadám jako v hotelu , Psssst ale nikomu ani muk njn, se nekdo ma a neboj, tady to rozhodne NIKDO NIKOMU nerekne
Říjen 13, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat???
Říjen 13, 200717 r Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka!
Říjen 13, 200717 r Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! tak ja ti Peto nevim, co na to rict? ....musite trenovat
Říjen 15, 200717 r Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! no kdyz se potka slon se samici.... tak to tak asi vypada ne delam si srandu
Říjen 15, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis
Říjen 15, 200717 r Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! no kdyz se potka slon se samici.... tak to tak asi vypada ne delam si srandu Bylo to po představení v divadle, a chuť obou byla převeliká, takže žádné otálení. Jako džentlmen beru samozřejmě všechnu vinu za "újmy" na voze na sebe ale jak víme všici z praxe, ženy když se rozdivočí, neradno je zastavovat (a to v čemkoliv
Říjen 15, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo
Říjen 16, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil
Říjen 16, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........
Říjen 17, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil hm...asi mam pres oci satek nebo nevim proc ty hezky co tu maji litat nevidim... a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........
Říjen 18, 200717 r tweetak: odpoveď je Tvoj podpis? lol lol ne ty prso, spadl mi net a ono se mi to tam nejak ulozilo samo od sebe coze jsem trosku ted nepochopil... protoze sem na to pak zapomnel.
Říjen 18, 200717 r to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil hm...asi mam pres oci satek nebo nevim proc ty hezky co tu maji litat nevidim... a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........ tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.