Přejít na obsah

Sex ve Fabii

peetr

Doporučené příspěvky

Drrrrrnčice, ty budeš pěkně nebezpečná osůbka! :rolleyes:kol11

taky mám ten pocit ;)

teda chlapeckove, vy jste strasne vtipny takhle po ranu, ale to vy vite co? ;) jdu neco delat, tak to zkuste taky... :p

tak ona Drnčice není jen dračice, ale ke všemu dr bude znamenat i drsná :help:

ale neeeeeeeeeeeeee, to ja prece jen maskuju, jakej sem ve skutecnosti kol7 ;) chapeme???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale neeeeeeeeeeeeee, to ja prece jen maskuju, jakej sem ve skutecnosti kol7 ;) chapeme???

načisto andílek, ale s rohama ;)

no taaak, ver mi, vis kolik lidi mi za smenu rekne, ze sem mila??? moc ;) navic kzadymu pomuzu, kdyz muzu, poustim sednout starsi v tremvaji, nepredbiham, nelzu a nekradu :) to jsem ja ;)

Odkaz ke komentáři

no taaak, ver mi, vis kolik lidi mi za smenu rekne, ze sem mila??? moc ;) navic kzadymu pomuzu, kdyz muzu, poustim sednout starsi v tremvaji, nepredbiham, nelzu a nekradu :) to jsem ja ;)

v tom případě jsi přírodní úkaz :)

Odkaz ke komentáři

v tom případě jsi přírodní úkaz :)

achjo, ja radsi jdu :(, mejte se

Editováno: , autor: drncice
Odkaz ke komentáři

achjo, ja radsi jdu :(, mejte se

Drrrrrnnnnnčice, si to tak neber kol11

Jeď opatrně, ať se obě "čičiny" vrátí v pořádku.

A pak bys mohla ještě napsat, proč jezdíš v zimě na letních???? :rolleyes::doh

hele Petanku, ze tobe se libi moje rrrrrrrrr vid? ;)

ano TATI kol5

tak to je jednoduchy vysvetleni

za 1: jeste neni zima ;)

za 2: jak sem bourala, tak mi to narusilo "plan prezouvani"

za 3: uz se na tom pracuje, jen kdybych neztratila ten orisek na bezpecnostni srouby, tak to mohlo bejt dneska hotovy :rolleyes:

a neklepej si vecne na celo, nebo se urazim, protoze na to jsme my holcicky docela vybaveny :palec2:;)

Odkaz ke komentáři

ano TATI kol5

za 3: uz se na tom pracuje, jen kdybych neztratila ten orisek na bezpecnostni srouby, tak to mohlo bejt dneska hotovy :rolleyes:

a neklepej si vecne na celo, nebo se urazim, protoze na to jsme my holcicky docela vybaveny :palec2:;)

Tvé "rrrrrrrrrrrr" zní jako "amaterrrrrr" lol

ad 1) no jo, v cajzlovkým Práglu ještě není zima, ale až nasněží ten 1 cm, tak tam budete mít kalamitu :smich:

ad 2) příště se za jízdy Drrrrrnčice NEmalovat, ale čučet dopředu :rolleyes:

ad 3) no to je mi jasné, ženy vždycky věděly, co je důležité a co ne :dohkol11

jinak žádné pusinky nechcu a neberu :smich::smich::smich:

Ciao a pozor na obě "čičiny" :palec2:

Odkaz ke komentáři

ano TATI kol5

Tvé "rrrrrrrrrrrr" zní jako "amaterrrrrr" lol

ad 1) no jo, v cajzlovkým Práglu ještě není zima, ale až nasněží ten 1 cm, tak tam budete mít kalamitu :smich:

ad 2) příště se za jízdy Drrrrrnčice NEmalovat, ale čučet dopředu :rolleyes:

ad 3) no to je mi jasné, ženy vždycky věděly, co je důležité a co ne :dohkol11

jinak žádné pusinky nechcu a neberu :smich::smich::smich:

Ciao a pozor na obě "čičiny" :palec2:

jako kour mi davas docela slusnej mazliku, ale ja se nenecham ;)

ad 1: kalamita je az pri 4cm, priste poslouchej poradne ju? ;)

ad 2: ja se nemalovala, ale smskovala takze priste i cti poradne ano? ;)

ad 3: ja vim, ze je TO dulezite a ne ze ne!!!! :prc:

zadny pusinky ti nikdo neposlal, ale chtela sem, jenze ted vidim, ze je to uuuuuplne zbytecny, ptz ty si malej rejpalek a takovej si ji nezaslouzi

takze na cicinu pozor dam, jako na sebe, a druha cicina zustane doma, pac ma co??? no letni gumy, takze me poveze japonec, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PUSINO ;)

Odkaz ke komentáři

jako kour mi davas docela slusnej mazliku, ale ja se nenecham ;)

ad 1: kalamita je az pri 4cm, priste poslouchej poradne ju? ;)

ad 2: ja se nemalovala, ale smskovala takze priste i cti poradne ano? ;)

ad 3: ja vim, ze je TO dulezite a ne ze ne!!!! :prc:

zadny pusinky ti nikdo neposlal, ale chtela sem, jenze ted vidim, ze je to uuuuuplne zbytecny, ptz ty si malej rejpalek a takovej si ji nezaslouzi

takze na cicinu pozor dam, jako na sebe, a druha cicina zustane doma, pac ma co??? no letni gumy, takze me poveze japonec, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PUSINO ;)

Drnčice, ty jsi dnes taková ukecaná :rolleyes:

ad 1) 1 nebo 4? To je rozdíl 3 a to je strašně malinko. Však sama víš, 16 nebo 19?

Obojí je SKORO stejné, ale na Tweetaka NEMÁME! :worthy:smich:

ad 2) SMSkovala, nebo malovala, vypadat človek nějak musí (a to i virtuálně) :ph34r:

ad 3) ženy NIKDY neví, co je důležité a co ne :kol-135:

Tak pozdrav Japonce :palec2: a vzkaz z Fóra ŠkodaHome.cz: ruce řidiče (pojede-li)

budou stále jen a jen na volantu nebo v nejnutnějším případě při řazení na šaltrpáce. :kol-22::smich:

Odkaz ke komentáři

Drnčice, ty jsi dnes taková ukecaná :rolleyes:

ad 1) 1 nebo 4? To je rozdíl 3 a to je strašně malinko. Však sama víš, 16 nebo 19?

Obojí je SKORO stejné, ale na Tweetaka NEMÁME! :worthy:smich:

ad 2) SMSkovala, nebo malovala, vypadat človek nějak musí (a to i virtuálně) :ph34r:

ad 3) ženy NIKDY neví, co je důležité a co ne :kol-135:

Tak pozdrav Japonce :palec2: a vzkaz z Fóra ŠkodaHome.cz: ruce řidiče (pojede-li)

budou stále jen a jen na volantu nebo v nejnutnějším případě při řazení na šaltrpáce. :kol-22::smich:

no, s tebou taky neni nuda ;)

ad 1: 3 centaky jsou dost VELKEJ rozdil a rada ti to vysvetlim ... ;)

ad 2: pripustme, ze mas pravdu, ale do sms muze clovek napsat co chce, ze? .

ad 3: a co je teda vlastne dulezity???? O PANE LIDSTVA ;)

japonce pozdravim a kde jinde bych ty ruce mela mit, kdyz jedu sama??????? :p

Odkaz ke komentáři

ahoj vsichni, tak vyrazim, japonec se jmenuje teracan, nebo tak nejak a strasne houpe, tak doufam, ze ani ja, ani pes se po ceste nepoblejem :rolleyes: takze peknej den a myslete na me, at neskoncim v nejakym bilboardu heh ;) paaaaaaaaaa

tweetaku: vis od ceho je mobilni telefon MOBILNI???? ;)kol5

Dobré ráno Drrrrrrrrrrrrnčice! ;)

1) pozor na veverky :rolleyes:

2) za jízdy si nemalovat druhý obličej :smich:

3) vždy slušně pozdravit (na tom SLovensku) - např. "Gris Gott" :ph34r:

No a až si povezeš toho Andílka, tak koukat před sebe (ne za sebe) :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno Drrrrrrrrrrrrnčice! ;)

1) pozor na veverky :rolleyes:

2) za jízdy si nemalovat druhý obličej :smich:

3) vždy slušně pozdravit (na tom SLovensku) - např. "Gris Gott" :ph34r:

No a až si povezeš toho Andílka, tak koukat před sebe (ne za sebe) :kol-47:

dobre ranecko Peto,

veverky nebyly, asi uz je zima

mela sem plny ruce auta, mela sem strasnej strach, ze to rozbiju, takze malovani se nekonalo, jen kdyz pises, tak se nediv, ze odepisuju ZA JIZDY ;)

ja zdravila, na slovaci bylo dobre postarali se o me dobri lide, dali mi najist, napit a jeste mi ukazali cestu, timto chci jeste jednou podekovat proforovi, dekuju

a pejsina celou cestu spala

jinak musim rict, ze teda nevim, ale z piestan do ba jeli tou dobou snad samy tatari, ptz zadny blinkry, ale to by se jeste dalo, jenze oni se snad nedivaj ani do zpetnyho zrdcatka!!! proste potrebuju predjet, tak jedu a ten za mnou at dela co chce. Nebo mam jen ten pocit od ty bouracky, kazdopadne jet svim autem, tak me to tak nebere, ale tady sem mela strach udelat cokoliv, jen abych to nekam neposlala.

A zas si budes klepat na celo, ale zase nevim, co je dulezity, ptz sem si nezkusila co a jak se steracema a bud mi to nestiralo vubec, nebo furt, nebo a to samozrejmne, kdyz to bylo nejvic potreba :rolleyes:

ale dobre to dopadlo

tak pekny den vsem

post-6679-1195806753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
SEX ve fábii že nejde?? :kuk:

lol blbost, ještě jsem to ve fábii teda nezkoušel, ale když to jde ve felícii ;):prc::prc:

Doufám, že už na jaře budu mít tu čest to ve FRS vyzkoušet na vlastní kůži.. :prc::aggressive:

cauky,

tady ale preci nikdo netvrdi, ze to nejde, naopak ;)

a to zkouseni na jare ti vsichni tady vespolek prejeme :palec2:

Odkaz ke komentáři

zdravim vsechny v klubu ;)

tak nejak mi furt nedochazi, ze se blizej vanoce, doma jeste nemam ani vetvicku, auto je jak prase, achjo, ja nevim, ja snad ani nejsem holka, jiny uz maj doma nazdobeno, vsude se valej nablejskany vetvicky, jmeli opadava ve vsech pokojich, pece se, do me teda ukrutne nebavi....... kazdej rok to mam zmakly, ze uz si prosinec jen uzivam vanocni pohodicky na staromaku, nasavam atmosferu a svaracek, ale letos je to teda naprosty zlo a fakt sem to nejak projela. No ale, hlavne, ze je co jist, pit a sme zdravi, ne? :palec2:;)

Co vy, hosi a vanoce????? Uz mate nakopeny darecky?????

mmch, Peto, ja mam jeste ltni gumyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je masakr vid? :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...