Únor 6, 200817 r No teeeeeeeeeeeeeeeeeeda vi se tady ale rozjizdite.... Byla rec o kamere???? Hmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!
Únor 6, 200817 r No teeeeeeeeeeeeeeeeeeda vi se tady ale rozjizdite....Byla rec o kamere???? Hmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!! byla bylaaa
Únor 6, 200817 r Chudák Drnčice, ta bude na roztrhání ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto????????????
Únor 6, 200817 r ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto???????????? Účast nutná...!!!
Únor 6, 200817 r ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto???????????? jasně, budeš točit a nvrch ještě zajistíš catering
Únor 6, 200817 r ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto???????????? Aáááách tak, kluci budou dělat vláček... Ale myslím, že oni by si to asi představovali jinak
Únor 6, 200817 r Aáááách tak, kluci budou dělat vláček... Ale myslím, že oni by si to asi představovali jinak Mě je to buřt, já zvládnu všechno a ničeho se nebojím...
Únor 6, 200817 r Aáááách tak, kluci budou dělat vláček... Ale myslím, že oni by si to asi představovali jinak no klucici predstavy jsou vzdycky tak nejak mirne zkresleny
Únor 6, 200817 r jasně, budeš točit a nvrch ještě zajistíš catering to jako, ze u toho budu muset jeste mazat housky????????????????? noooo, nevim, jeste sem to nedelala
Únor 6, 200817 r no klucici predstavy jsou vzdycky tak nejak mirne zkresleny Mírně řečeno... No koukám, podle očtu members ve spodním řádku, že to vypadá minimálně na Multivan...
Únor 6, 200817 r Mírně řečeno... No koukám, podle očtu members ve spodním řádku, že to vypadá minimálně na Multivan... jojo taky koukam, ze kazdej smiruje, ale nikdo se nezapoji, z toho vyplyva, ze staci oktavka, ptz zbytek bude cumet venku
Únor 6, 200817 r jojo taky koukam, ze kazdej smiruje, ale nikdo se nezapoji, z toho vyplyva, ze staci oktavka, ptz zbytek bude cumet venku Ne že bych nebyl exibicionista, ale čumilové nemám rád a doufám, že se zajisté od čumilů vybere nějaké "čumilovné "
Únor 6, 200817 r to jako, ze u toho budu muset jeste mazat housky????????????????? noooo, nevim, jeste sem to nedelala všechno je jednou poprvé
Únor 6, 200817 r to jako, ze u toho budu muset jeste mazat housky????????????????? noooo, nevim, jeste sem to nedelala Jestli umíš mazat housky vleže, tak v tom nevidím problém...
Únor 6, 200817 r Ne že bych nebyl exibicionista, ale čumilové nemám rád a doufám, že se zajisté od čumilů vybere nějaké "čumilovné " tak 500,- ???? to by slo ne???
Únor 6, 200817 r Jestli umíš mazat housky vleže, tak v tom nevidím problém... vleze??????? to neeeeeee????????
Únor 6, 200817 r vleze??????? to neeeeeee???????? Nebo na čtyřech, levou rukou se podpírat a pravou mazat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.