Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chudák Drnčice, ta bude na roztrhání ;):p

ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. lol nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto????????????

Vloženo
ne ne, ja se asi budu jen divat, prece jen, bude to moje auto ne, tak mam snad kurnik nejaky prava.. lol nebo se mam jako primo ucastnit??? Peto????????????

Účast nutná...!!!

Vloženo

jasně, budeš točit a nvrch ještě zajistíš catering lol

Vloženo

Aáááách tak, kluci budou dělat vláček... ;)lol Ale myslím, že oni by si to asi představovali jinak :)

Vloženo
Aáááách tak, kluci budou dělat vláček... ;)lol Ale myslím, že oni by si to asi představovali jinak :)

Mě je to buřt, já zvládnu všechno a ničeho se nebojím... ;):palec2:

Vloženo
no klucici predstavy jsou vzdycky tak nejak mirne zkresleny ;)

Mírně řečeno... lol

No koukám, podle očtu members ve spodním řádku, že to vypadá minimálně na Multivan... lol

Vloženo
Mírně řečeno... lol

No koukám, podle očtu members ve spodním řádku, že to vypadá minimálně na Multivan... lol

jojo taky koukam, ze kazdej smiruje, ale nikdo se nezapoji, z toho vyplyva, ze staci oktavka, ptz zbytek bude cumet venku ;)

Vloženo
jojo taky koukam, ze kazdej smiruje, ale nikdo se nezapoji, z toho vyplyva, ze staci oktavka, ptz zbytek bude cumet venku ;)

lollol:palec2:

Ne že bych nebyl exibicionista, ale čumilové nemám rád a doufám, že se zajisté od čumilů vybere nějaké "čumilovné " ;)

Vloženo
to jako, ze u toho budu muset jeste mazat housky????????????????? noooo, nevim, jeste sem to nedelala :help:

Jestli umíš mazat housky vleže, tak v tom nevidím problém... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...