ondikTDI Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 doporucena kombinace:D fabia combi, sklomene sedacky, silne tonovani zadnich oken, plus deka a polstar:D rozhodne asi 3x vic mista jako ciste na zadnich sedackach. aspon se zjisti kvalita cinskych tlumicu co tma dal byvalej debilni majitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 ja zase doporucuji sportovni podvozek na serii se to dost kymacelo a pritahovalo to cumily ale takhle se auto ani nehne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 ve fabce to je o ničem.. je to jak v konzervě.. ve svém polu 3dv. posunu sedačky dopředu a sklopim zaroven.. sednu, natahnu nohy..jako na gauči..sedačky jsou nizko takže když je nahoře tak skoooro se i narovna... ve fabce ani omylem.. a na těch přednich sedačkach to je o zdraví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ve fabce je to o ničem? Tak zkus kombi a pak můžeš soudit Kdo chce, jde to v každém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Přesně tak.. jde to v každém autě .. Když na to přijde tak to jde i v Deawo Matiz .. Ve Fábii je proti Matizu místa až až... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 To je názor chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 však já mluvím o combi.. jo jde to v každém autě... z jednoho je člověk dojebany víc, z druhého mín... já to mám s čím srovnat takže já jsem se svým spokojený, i přítelkyně..ale chápu že kdo nevyzkouší, ten nepochopí... ale tak nechám vás žít v představě že ve fabii combi je hafo místa... pod pojmem honě místa bych si spíš představoval superb II combi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 jj zkousel sem uz 2 desitky aut a slo to ve facku stejne jak v puntu. ale combi je combi:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ve Fabii jsem to ještě nezkoušel, ale něco jsem se v ní už naspal. V kombíku je to naprostá pohodička. Přední sedačky dopředu, vyjmout zadní sedáky, zadní opěradla sklopit, otočit hlavové opěrky a na podlahu kufru mám vyřezané dva kusy polystyrenu výšky 7cm. Leháro je pak úplně rovný a ve dvou se dá parádně vyspat. Jezdim po rally a už jsem takhle něco naspal. Ale nutno říct, že co do šířky na tom byl líp Peugeot 309. Ale tam zas nebyly tak pěkný koberečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Šlo to i ve starý šáde jen s lůžkovou úpravou - přední sedačky na max dopředu a sklopit jejich opěráky dozadu. Zadní opěráky se přitom nesklápěly a přesto bylo dost místa pro dvojici. Tak aby to nešlo v hatchbacku s kufrem výhradně za zadním opěradlem - i neděleným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 (editace) v sadesce to slo i bez lozni upravy a muzu potvrdit ze i na jedny sedacce ( spolujezdce ) bylo mista dost kdyz na to prislo a byla proste nouze a venku - 15 Editováno: 18. Květen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 jako ale na Octavii rocnik 60 co mame nema vubec nic... sedacky lepsi nez obyvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Panstvo, jak čtu poslední příspěvky...Že vy čerpáte inspiraci na sex ve Fábii z Ordinace v růžové zahradě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Jezis proc ? ...... si videl telenovelu a delali to ve fabce ci co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Pána boha, on ještě někdo kouká na OVRZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanswen Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Petta, určitě to za to nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Kratku sme nestihli pokrstit, nakolko pohodlnejsia je postel...kombicko F2 je rozhodne o dost vacsie, tam by to aj slo. I ked postel je postel -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.