pentadius Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Pokud to nefunguje na 100%, tak to nechci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxi3K Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 ahoj, jak to vypada s dodanim? ... nebo uz neni moznost sehnani dalsich D-DOTu? ... pokud je to mozne sehnat v rozumne dobe, prosim o zapsani na list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino55555 Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 zdravim tak ako to vyzera s D-dotom budu este na predaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Na D-Dot se musítýte ptát na uvedeným kontaktu v prvním příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI tech Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Tiez potrebujem este D-DOTy ale Kamil sa mi akosi neozyva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 taky mám zájem o ddotpsal jsem email tak snad se mi ozve..,popřípadě mně zařaďte do listiny zájemců díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI tech Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Neviem ci z tych D-DOTov este nieco bude. Skoda taky dobry projekt, pravdepodobne uz asi skoncil. Kamilovi som poslal niekolko e-mailov a je tomu asi viac ako rok a este stale sa neozval. Ani na fore nedal uz dlhu dobu nic vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansdob Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Je ještě reálná šance na D-Dot ??? nejlépe s parkingem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.