AMartyn Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 čau,chci se zeptat,parkovací žárovky (ty male skleněknky)...ve světle na Fabii...určitě ty dvě male ludry každej měnil...chci se zeptat...žárovky mě tam vydrží počítám cca...14 dní a je po nich...zhoří a můžu je vyměnit za druhe...někdy jedna aj týden a je po ní...chci se zeptat,jestli někdo nevíte,jak by se dalo předejít tomu aby neshořely...nějaký chránič???nebo tak???Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 predava sa aj prepatovy chranic ale nameraj si aky tam mas kedy prud. ja tam mam jedny uz dva roky. sice led ale ked boly sklenene tak som ich nemenil tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Mne sa to stalo tiež raz ,že odišli obidve parkovačky naraz. No po výmene pokoj minimálne 2 roky. Asi nejaká špička.Ak ti to robí pravidelne daj si premerať alternátor a dobíjanie.Aby to neschytala nejaká RJ.Cimbu o takom niečom píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada45 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ...určitě ty dvě male ludry každej měnil... Ahoj všichni, taky jsem dneska objevil, že nesvítí ty "malé ludry", akorát že nevím jak je vyndat, abych je mohl vyměnit. Poraďte někdo, nejdou mi vysápat ! Blízkové normálně vyndavám každoročně, ale tyhle potvory mi zatápí. Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Spis bych hledal pricinu cim to je. To prece neni normalni. Ty musi vydrzet alespon rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 "...určitě ty dvě male ludry každej měnil..." mám auto skoro sedm let a ještě jsem je neměnil. Občas prdne potkávací, ale jinak nic. Dáváš tam správný žárovky? Neteče do toho světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 vyberaju sa tak ze zatiahnes za kable alebo za objimku a ta ti vylezie a az potom vytiahnes ziarovku. a ziarovku potom natlacis do patice a celu paticu natlacis do svetla. Ahoj všichni, taky jsem dneska objevil, že nesvítí ty "malé ludry", akorát že nevím jak je vyndat, abych je mohl vyměnit.Poraďte někdo, nejdou mi vysápat ! Blízkové normálně vyndavám každoročně, ale tyhle potvory mi zatápí. Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada45 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Tahám za objímku a neleze to ven, akorát se s ní dá pootáčet, mám použít "ještě větší sílu"? Připadá mi jako kdyby to bylo nějak zaklaplé. Je fakt že mám dost zmrzlé prsty a moc místa tam pro ně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Spis bych hledal pricinu cim to je. To prece neni normalni. Ty musi vydrzet alespon rok. Do elektrickej sustavy treba zapojit odporovy drot alebo TRANSIL. Na orezavanie napetovych spiciek. Nebudu sa vypalovat ziarovky vo svetle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada45 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 už jsem tu objímku ven dostal, a podruhé už to jde snadnějc . Bál jsem se něco utrhnout. Dík. Do elektrickej sustavy treba zapojit odporovy drot alebo TRANSIL. Na orezavanie napetovych spiciek. Nebudu sa vypalovat ziarovky vo svetle. Kam přesně, do soustavy, a jaká drát, jak dlouhý, jak tlustý, s jakým odporem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ten odporovy drot kupis aj original v skodovke. Ale daj tam TRANSIL navod+fotky A TEMA JE TU: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=TRANSIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Prochy ale takto ochráni H7, pre parkovačky by musel dať transil na ich konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 VIKINO: Treba tam dat odporovy drot co chranit cele svetlo vsetky ziarovky . Predava ho skodovka. Alebo dat tam TRANSIL aj na parkovacky aj na H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Neriešil ba som tento problém Trasnilom , ale odporovým vodičom od škodovky, lebo ak napätie presiahne otvárací bod transilu, tak vlastne spôsobí skrat až do doby, kým napätie znova neklesne po úroveň otváracieho bodu Transilu. Takéto časté, aj keď krátkodobé skraty neprispievajú zrovna k životnosti alternátora. Viem, že aj v riadiacich jednotkách auta sú použité transili na ich ochranu, ale tie sú dimenzované na cca 18V, a vaše navrhované transili na ochranu H7 prechádzajú do skratu pri 14,3 V až 15V a sú schopné znieť skratový prúd 28 A. Radšej teda predradný odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.