DavidSK Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Viete už niečo o jeho príprave, aké prinesie novinky do rodiny Superba, na ktorom z veľkých európskych autosalónoch by mohla byť premiéra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 To fakt chystaj? Jako co je moc, to je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Pokud se nic nezměnilo (znalejší doplní) tak podzim 2010... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No asi konkurence k Audi A6 Allroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 To mne taky napadlo, inu, kdyz uz se povedlo hezky auto, tak musej byt aspon vtipny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergentuy Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Tak to se moc nepovedlo, trochu to oplastování nesedí Editováno: 16. Říjen 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ešte to troška zdvyhnúť viac od zeme, a obuť tomu Scoutové kolesá, ktoré budú len pre Superb Scout (ako sú kolesá len pre Scota Octaviu) ... a keby ešte doplnili nejaké nové led denné svietenie (keď na to zabudli pri S Combi ) , tak by to celkom aj mohlo byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nepřirozené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nepřirozené. Bude krajší a pochopitelne prirodzenejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Nevím, ale jestli by to mělo stejný design spodní části, jako Octavia Scout, tak by to auto asi hodně moc shodili. Dopadlo by to asi stejně jako FII a R, kde se lidi diví, proč mají platit víc za nějakou přerostlou Fabii... To ale neznamená, že mám něco proti Roomsteru. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Myslim, ze to tema par plastama, pripadne v zahadnym pripade trochou plechu, shodi tak jako tak. Proboha proc prznit i nejvyssi model znacky, to nepochopim. To uz bude jak Phaeton nebo A8 Scout, vseho moc skodi. A konkurence A6 allroad? Jako vtip dobry, pokud nekdo ty prachy ma, uz vidim, jak ozeli A6 a koupi si radsi Skodovku, mozna par lidi u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jj taky se mi to nelíbí, nechápu, proč by měl být každej model Scout, hlavně teď, když už je Yeti...místo aby byla možnost koupit Supa s nějakejma luxusníma leštěnejma kolama a stavitelným podvozkem tak to radši zvednou a oplastujou Už vidím, jak s tímto autem lidi jezděj někde po lesní cestě na hřejbky apod. když by si je mohli od někoho už nasbíraný koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 No já nevím, ale moc mi ten zadek nesedí.... Je to divný vozítko. To se mi SUP I zamlouvá víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Už vidím, jak s tímto autem lidi jezděj někde po lesní cestě na hřejbky apod. když by si je mohli od někoho už nasbíraný koupit šak to nebude určený na polňačky ale do města ...ostatně i jako všechny dnešní SUV apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 jestli si ze mě nestřílely tak mám info že superb combi scout nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Letos by být neměl každopádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Ak vôbec niekedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 bude, to sa neboj... Ved Skoda vie, ze ludia letia na SUV, kadejake crossovery a oplastovane verzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 20. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Len predca, aj napriek tomu, že je Superb aj v kombíku, je to vlajková loď Škodovky a to oplastovať sa moc nehodí, keď, ja by som bolo len rád. Zatial ani nik takú informáciu z MB nepotvrdil, naopak, nepočuli o S Scoute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.