Sheydee Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 nema nahodou niekto nejaku foto fabky s tymito diskamy?? bo mi boli ponuknute za dobru cenu a chcem vydiet ako vyzeraju na fabku lebo som ich este nevidel na vlastne oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Gil: to je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Chci se zeptat. Koupil jsem rovnez vyhodne disky, ale bez krytek. Kola jsou vyrobena v 99 a 00. V ETOSu pod cislem krytky 6Y0 601 149 A jsou dve verze (barevne) 7ZS a MHB. Tusim spravne, ze bych mel poridit 7ZS? Vite nekdo kdy presne se menila barva kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Já přidám taky jednu fotečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 www.railweb.sk v sekcii Škoda sú fotky mojej Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Mam namontovane tyto kola, ale koupil jsem je bez plastovych krytek. Poridil jsem nove primo v servisu v Kosmonosich, ale ackoliv se jedna o spravne cislo dilu, tak barevna kombinace je MHB. Moje kola jsou r.v. 99 a 00 coz by nasvedcovalo spise nutnosti barvy 7ZS. Krytky maji opravdu trosicku jiny odstin, ale muze to byt i jen rozdilem ve stari (5 let). Vymenu za ty druhe mam domluvenou, ale premyslim, aby to nebylo jeste napr. horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Takze nakonec stara verze uz neni a tak po naklapnu musim rici, ze projedu jednou kaluzi a bude to ok :-) Ted by me zajimalo jakym zpusobem setrne kryty sundavat. Je tam celkem silne pero a nerad bych poskrabal disk nebo zlomil plastovy kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 V krytce je vybrání kam strčíš šroubovák a opatrně zapáčíš, krytku určitě nezlomíš je pevná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Presne tak, len silou. Ja som to robil tak, že som nepáčil o disk, ale som len skrutkovačom ťahal a išlo to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak jsem na to vzal hacek na poklice a super. Jen se nebat zabrat. Poklicka opravdu vydrzi. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 zdravim pani, nechcem zakladat novu temu takze... mam disky, o ktorych sa pise v tejto diskusi, t.j. skoda charme. neviem, ci sa to tu uz preberalo, ale hladanie nic nenaslo, tak sa pytam tu. otec prisiel ze videl nieco v telke ohladom certifikacie alu diskov a pyta sa, ze ci su tie na nasom aute homologizovane, ano, su to original skoda, ale su z druhej ruky, pri kupe som ani nevedel ze nieco take sa diskov tyka. Samozrejme, rozmery pneu aj disku su zapisane v TP. otazka teda je, ako to vlastne s tymi diskami a homologizaciou je? ja sice viem, ze su to orig. skoda, cize predpokladam ze su schvalene, ale ako je to v potom v praxi? co sa deje v pripade nehody, ak sa o to zacne zaujimat poistovna? jednoducho, som zvedavy na akykolvek postreh ohladom danej temy, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Podľa mňa sú homologované také disky, ktoré majú značku homologácie. A pre dané auto ide použiť len také rozmery diskov, ktoré pre to auto schválil výrobca. A tie sú zapísané v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yombie Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 zdar.. dokáže někdo sehnat, nebo nemá někdo navíc, výše spomínané středové pokličky (6Y0 601 149 A)? pokud by někdo věděl sehnat, budu rád.. tady na slovensku je to snad nesehnatelné zboží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Mají je tady : http://www.cc-autodily.cz/kryt-kola-fabia-maly nebo si zajed do skodovky a tam by ti je měli objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yombie Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 (editace) tak jsem si je konečně taky pořídil.. Editováno: 23. Květen 2012, autor: Yombie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Taky jsem je chtěl koupit dceři na její Fabii. Ovšem ve Škodovce mi řekli, že tento díl odpadl bez náhrady. Chtěl jsem nové, protože kupovat použité se mi už jednou nevyplatilo. Původně inzerovaná nikdy nejetá kola, byla nakonec dost omlácená, a na jednom byla i špatná barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.