pigo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Chlapi a ještě jeden zlepšovák. Kámoš koupil O Face před zimou a pořád si stěžoval,že má v motoru plno sněhu,když jede dál.A teď v letě zase spoustu sraček při jízdě v dešti. Tak jsem skáknul do servisu a za pade koupil kousek "pireli" do dveří.Po letošním prvním sněhu a břečkách nemám v prostoru motoru ani kapku bordelu. (jsem trošku "ujetej" na čistotu motoru) Nechápu jak je to možný,v předešlý Oktě jsem neměl žádný podobný problémy. Žebro tam ve fabryce udělali,ale gumu nedali.V Golfu V jí mám z výroby zespodu na kapotě a funguje to taky perfekt.Tak jsem vám to vyblejsknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Letos v březnu jsem si utěsnil motorový prostor podobně, o způsobu a použitém těsnění jsem se dočetl na tomto fóru, byly u toho i fotky, ale dnes to téma ani za nic nemohu najít. Použil jsem těsnění zadních dveří - objednávací číslo 1Z0823723 A (199 Kč s DPH). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Letos v březnu jsem si utěsnil motorový prostor podobně, o způsobu a použitém těsnění jsem se dočetl na tomto fóru, byly u toho i fotky, ale dnes to téma ani za nic nemohu najít. Použil jsem těsnění zadních dveří - objednávací číslo 1Z0823723 A (199 Kč s DPH). Joo už jsem na to přišel,že jste to tady řešili. Kámoš to měl v krámu v metráži,tak to bylo za pade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 v podstate sa moze pouzit akekolvek tesnenie z OII? tym myslim zadne dvere predne dvere kufor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Také mne zaujal tento zlepšovák. Nejprve jsem tam dal gumu ze dveří (z vrakoviště), toto řešení se mi ale nezdálo jako ideální, takže nakonec jsem tam dal stejné gumové těsnění jako je na protější straně motorového prostoru (vedle stěračů) a výsledek mi přijde optimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Ahoj, řeším to taky, akorát u jiné značky vozidla. To těsnění jste tam chytili jak? To nebude samolepící, ale nasouvací, že? Potřeboval bych nějaké samolepící, protože u mého vozidla tam není žádné žebro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Ano, pokud použiješ těsnění pirelli, tak je nasouvací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Co zkusit těsnění např ze zadních dveří golfu, tam je přilepené a nalepit chemoprenem. Nebo těsnění na okna. Ty jsou samolepící, ale nevím, jestli to bude držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Motosman: ahoj...z jakého golfu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Zdar, ani nevím. Asi Golf plus. V pátek jsem ho lepil známý. Odlepil se a plandal. Víceméně je to metráž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Myslel jsem, z jake generace Golfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Vzdyt psal Golf Plus. Plusko snad bylo jen na pate generaci, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 LucasCZE: omlouvam se za svou hlubokou neznalost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ja se zase omlouvam, ze jsem ti odpovedel na tvou otazku. Byt s prupovidkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.